Avusturya'da Bir Mülteci Kamyonu Daha Bulundu: 3 Çocuğun Durumu Ağır - Son Dakika
Dünya

Avusturya'da Bir Mülteci Kamyonu Daha Bulundu: 3 Çocuğun Durumu Ağır

Avusturya\'da Bir Mülteci Kamyonu Daha Bulundu: 3 Çocuğun Durumu Ağır

Geçtiğimiz hafta Avusturya'da bir kamyonda 71 mültecinin ölü bulunmasıyla ilgili olarak Macaristan'da hakim karşısına çıkartılan 4 kişi tutuklanarak cezaevine konuldu.

30.08.2015 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz hafta Avusturya'da bir kamyonda 71 mültecinin ölü bulunmasıyla ilgili olarak Macaristan'da hakim karşısına çıkartılan 4 kişi tutuklanarak cezaevine konuldu.

Üçü Bulgaristan ve biri ise Afganistan uyruklu şüpheliler soruşturma devam ederken en az bir ay tutuklu kalacaklar.

Dünyayı şoke eden olay sonrası aynı güzergahtan benzer bir şekilde geçen Suriyeli bir mülteci ise yaşananları şu şekilde aktardı:

"Aracın ne olduğunu bilmiyoruz, belki kamyon ya da kamyonetti. Kişiyi izlemek zorundaydık çünkü onun alanıydı, patron oydu. Eğer kendisini takip etmezseniz çevrede çeteler var. Onlar orada bekliyorlar, herkesi yakalıyorlar ve sahip olduğunuz her şeyi alıyorlar."

Avusturya otobanında terk edilmiş kamyonda bulunan 71 kişinin büyük çoğunluğunun oksijen yetersizliğinden öldüğü belirtildi.

Avrupa daha bu olayın şokunu atlatamadan Avusturya'da içinde 26 mülteci bulunan başka bir kamyon durduruldu. Yetkililere göre kamyonda bulunan 3 çocuğun ise susuzluk nedeniyle durumu ağır

Yazar:

Etiketler: Gönderildi: 30 Ağustos 2015

İzlenme oranı: 0.0

Oylar: 0

Kaynak: Euronews.com

Son Dakika Dünya Avusturya'da Bir Mülteci Kamyonu Daha Bulundu: 3 Çocuğun Durumu Ağır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement