Avukatın Cinsel Saldırısına Uğrayan Sekreter Kız, Kısmi Felç Geçirdi - Son Dakika
Yaşam

Avukatın Cinsel Saldırısına Uğrayan Sekreter Kız, Kısmi Felç Geçirdi

Avukatın Cinsel Saldırısına Uğrayan Sekreter Kız, Kısmi Felç Geçirdi

Bursa'da yanında çalıştığı avukatın cinsel saldırısına uğrayan sekreter kız, ruh sağlığı bozulduğu ve kısmı felç geçirdiği için 5 gündür hastanede tedavi görüyor.

03.09.2015 15:47  Güncelleme: 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da bürosunda işe başladığı gün, sekreteri 20 yaşındaki C.Ç.'nin içeceğine etanol koyarak cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen Avukat Ö.Ç. ve kendisine yardımcı olmakla suçlanan M.R.B.'nin yargılanmasına devam edildi. Karar çıkması beklenen duruşma savcı değişikliği nedeniyle ertelenirken, Sekreter C.Ç.'nin avukatı müvekkilinin ruh sağlığının bozulduğunu ve kısmı felç geçirdiği için 5 günden beri hastanede tedavi gördüğünü söyledi.

İÇECEĞİNE ETANOL KOYUP...

Bursa'da 2014 yılının nisan ayında meydana gelen olayda C.Ç., avukat Ö.Ç.'nin Merkez Osmangazi İlçesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi'ndeki Hukuk Bürosunda işe başladı. Aynı gün Büroda düzenlenen doğum günü partisinde davetlilerin gitmesinden sonra içeceğine etanol koyan avukat Ö.Ç.'nin kendisine tecavüz ettiğini ileri süren sekreter C.Ç. polise giderek şikayette bulundu. Başlatılan soruşturma sonunda Avukat Ö.Ç. ile suça yardımcı olduğu öne sürülen M.R.B. hakkında, 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'Nitelikli cinsel saldırı' suçlamasıyla 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Tutuksuz yargılanan Avukat Ö.Ç. yöneltilen suçlamaları kabul etmeyip, kendisine komplo kurulduğunu öne sürerek beraatını istedi.

KIZIN BABASI DÖVÜLDÜ, AVUKATININ EVİ KURŞUNLANDI

Dava devam ederken şikayetçi olduğu için ölüm tehditleri aldığını ileri sürülen C.Ç.'nin babası kimliği belirsiz kişiler tarafından dövüldü. Genç kızı savunan Avukat Nevin Canbaz'ın evine posta aracılığı ile içerisinde 2 mermi ve 'Bunlardan biri senin, diğeri kızın için' yazılı not bulunan zarf gönderildi. Canbaz'ın evi de kimliği belirsiz kişiler tarafından kurşunlandı. Savcılığa şikayette bulunan Canbaz, şüphelendiği kişiler arasında davası devam eden sanıkları da gösterdi. Şikayet üzerine bu iki olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

C.Ç.'nin tecavüze uğradığı ileri sürülen davayla ilgili yargılamaya bugün devam edildi. Tutuksuz yargılanan ve duruşmaya katılmayarak yazılı savunma dilekçesi veren Ö.Ç. hakkındaki iddiaları reddederek, beraatini istedi.

Mahkemenin yeni değişen savcısı, dosyayı incelemek için süre talebinde bulundu. Mahkeme başkanı, savcıya süre vererek duruşmayı erteledi.

"MAĞDURE FELÇ GEÇİRDİ"

Daha önce evi kurşunlandığı ve mektupla evine mermi gönderildiği iddiaları üzerine adliyeye korumalarıyla birlikte gelen sekreter C.Ç.'nin Avukatı Nevin Canbaz duruşma sonrası açıklama yaptı. Canbaz şöyle dedi: "Bu celse karar çıkmasını ümit ediyorduk. Herhangi bir eksiklik yok, ceza mahkemesine göre tamamlanmış bir dosyaydı. Ancak savcı, yeni görevlendirildiğini belirterek mütalaa için süre istendi. Yargılama 1,5 senedir devam ediyor. Mağdure 5 gündür Devlet Hastanesi'nde tedavi görüyor. Ruh sağlığı olmadığı ve psikolojisi bozulduğu için kısmi felç geçirmiş durumda.

Avukat Canbaz savcının değişmesini ise, "Savcının değişmesinin sebebini bilemiyoruz. Neticede sadece bizim dosyamız yok. Savcının talebi, haklı bir taleptir. Eğer yeni atandıysa ve dosyayı inceleyecekse verilen karar çok doğal bir karar" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Avukatın Cinsel Saldırısına Uğrayan Sekreter Kız, Kısmi Felç Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • ERBAA: UYANIK OL EY ANADOLU HALKI.... NEDEN HERKES AKP VE RECEP TAYİP ERDOĞAN A SALDİRİYOR..ÇÜNKÜ VATANİMİZ İÇİN GÜZEL İŞLER YAPİYORDA ONDAN..KENDİ TANKİMİZ,HELİKOPTERİMİZ,SAVAŞ GEMİMİZ,İHA LAR,UYDULAR....HEP KENDİMİZ YAPIYORUZ...BAŞ ORTUSUNU UNUTMA,KORKMADAN CAMİYE GİDEBİLİYORUZ...İMF YE BORCU BU HÜKÜMET BİTİRDİ.DİK DURAN TÜRKİYE VAR ARTIK... BU İÇ VE DIŞ DUSMANLARİN ZORUNA GİDİYOR....İNADİNA AKP...VATANINI, BAYRAĞINI, DİNİ SEVEN ....AKP YE GELİR... 44 20 Yanıtla
  • Tc Cumhuriyeti: KAHROLSUN KATİL AKP VE MHP TERÖRİSTLERİ . 3 34 Yanıtla
  • 44: Okumak çare değil.eşek yine esek 30 0 Yanıtla
  • Belgin: Avukata komplo kurulmuş, neden öyle davransın ki Anlamsız. 2 26 Yanıtla
  • sengul: yillar once boyle bi tacize patron tarafindan bende ugramistim ama is yerinde ne cam biraktim ne cerceve millet is yerine akin etmisti asla ve asla yaptigi yanina kar kalmadi kizlar bayanlat vs vs bi is gorusmesine asla tek gitmeyin yaninuzda muhakkak biri daha bulunsun sizin goremediginizi farkina varamadiginiz biseye arkadasiniz varir simdi evde cocuk bakiyorum en azindan hemde evimde bakiyorum cocuga baktigim kisinin de evivyakin olsada cocuga kendi evimde bakiyorum 24 2 Yanıtla
  • ...q: Okumakla adam olunmadiginin kaniti.. 24 1 Yanıtla
  • ist: Bursa mi hayret Adana değilmiş 5 10 Yanıtla
  • ......: Burası türkiye. Cezalar ağır olsa bunu yapabilirler mi.. 10 1 Yanıtla
  • bursa: adana yanlış haber adana olacak 0 8 Yanıtla
  • ibram: Efendileri cariyeleriyle yatmaya başlarsa kıyamet kopar derler çok kötü 4 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement