Avukat, Çanta Hırsızlığından Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Avukat, Çanta Hırsızlığından Yakalandı

Avukat, Çanta Hırsızlığından Yakalandı

İzmir'de polisler, adliye sarayında açıktan çanta hırsızlığı yapan avukatı yakaladı.

11.10.2015 10:29  Güncelleme: 11:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de Konak İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, İzmir Adliye Sarayı tuvaletinde açıktan çanta hırsızlığı yapan avukatı yakaladı.

"ÇANTASI DIŞARDA OLAN VAR MI?"

Avukat B.Ö. isimli şahıs, E blok 4. kat baro girişinde bulunan tuvalete geldiğinde, tuvalete girerken elinde çantası olmayan bir şahsın çanta ile birlikte çıktığını görmesi üzerine, tuvaletin içinde bulunan şahıslara 'çantası dışarıda olan var mı?' diyerek seslendi.

KAMERALAR İNCELENDİ

İsminin Avukat M.Ç. olduğu öğrenilen şahsın 'benim çantam dışarıda' demesinin üzerine Avukat B.Ö. isimli şahıs polise haber verdi. Avukat B.Ö. ile yapılan görüşme sonucu; adliye içerisinde bulunan kameralar incelendi ve şüpheli şahsın eşkali belirlendi.

AVUKAT ÇIKTI

Çantayı alan şahsın Türkiye Barolar Birliğine kayıtlı Avukat K.Ö. (38) isimli şahıs olduğu tespit edilerek yakalandı. Şahsın yapılan sorgulamasında 3 ay hapsen tazyik cezasının olduğu, ayrıca yoklama kaçağı olarak arandığı tespit edildiği, çıkarıldığı mahkemeden adli kontrol şartı ile serbest kaldığı belirlenirken şahıs 3 ay hapsen tazyik cezasından dolayı tutuklandı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Avukat, Çanta Hırsızlığından Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement