Avukat Abdurrahim Fırat, AK Parti'den Aday Adaylığı Başvurusun Yaptı - Son Dakika
Yerel

Avukat Abdurrahim Fırat, AK Parti'den Aday Adaylığı Başvurusun Yaptı

Avukat Abdurrahim Fırat, AK Parti\'den Aday Adaylığı Başvurusun Yaptı

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Hukuk Danışmanı ‘Şeyh Said’in torunu Avukat Abdurrahim Fırat, görevinden istifa ederek AK Parti Erzurum Abdurrahim Fırat, 25. Dönem Milletvekilli adaylığı için Hukuk Danışmanlığı görevinden istifa etti.

17.02.2015 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Hukuk Danışmanı 'Şeyh Said'in torunu Avukat Abdurrahim Fırat, görevinden istifa ederek AK Parti Erzurum Abdurrahim Fırat, 25. Dönem Milletvekilli adaylığı için Hukuk Danışmanlığı görevinden istifa etti. Fırat, bugün AK Parti SKM'ye gelerek aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Avukat Fırat, "Şehrime, insanlarımıza, ülkemize hizmet etmeyi önemsiyorum. 13 yıl önce bu günü hayal bile edilemeyen ülkemiz insanı insana hizmet söyleminin ne olduğunu Adalet ve Kalkınma Partisi icraatları ile net bir şekilde görmüştür. Bugün Türkiye AK Parti iktidarının başarıları ile dünyada lider ülkeler arasına girmiştir." dedi.

ABDURRAHİM FIRAT KİMDİR

Abdurrahim FIRAT,1966 yılında Erzurum'un Tekman ilçesinde doğdu. İlk orta ve lise tahsilini Erzurum'da tamamlayarak,1985 yılında Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazandı. 1989 yılında mezun oldu.1991 yılında Ankara Mamak'ta kısa dönem askerlik yaptıktan sonra,1991 yılından beri Erzurum Barosuna bağlı serbest avukat olarak çalışmaktadır. Ayrıca çiftçilik ve tarıma dayalı ticaretle de uğraşmaktadır. Fırat, Evli ve 3 çocuk babasıdır.

2004 yılından beri Ak Partide aktif olarak çalışan Fırat, 2007 -2011 yılında yapılan Genel Seçimlerde Ak Parti'den aday adayı oldu. 2012 Haziran ayında yapılan Erzurum İl Yönetimine seçildi. Erzurum Ak Parti İl Yönetiminde Seçim İşleri Başkan yardımcılığı, İlçe Koordinatörü (Tekman), Bölge Koordinatörü ( Hınıs, Tekman, Karayazı, Karaçoban), İl Hukukçusu,İl Sekreterliğini, İl ve İlçe Delegesi, İl Yönetim Kurulu üyesi ve Siyasi ve Hukuk İşleri başkan yardımcılığı yaptı.

Siyaset akademisi 10.ve 15.Dönem Erzurum İl birincisi olma başarısını gösteren Fırat,2013 yılında en fazla üye kaydı yapan İl Yönetim Kurulu Ödülü aldı.

Fırat, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı Hukuk Danışmanı Danışmanı Olarak görev yapmaktaydı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Avukat Abdurrahim Fırat, AK Parti'den Aday Adaylığı Başvurusun Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement