Avşar Kızı, Ilıcalı'ya Fark Attı - Son Dakika
Güncel

Avşar Kızı, Ilıcalı'ya Fark Attı

Avşar Kızı, Ilıcalı\'ya Fark Attı

Yeni yılın magazin gündemi listesi tanıdık isimleri bir araya getirdi.

03.02.2015 09:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hazırladığı bültenler ile magazin dünyasının nabzını tutan Medya Takip Merkezi ve Magazin Gazetecileri Derneği, "Ocak ayının parlayan yıldızı Hülya Avşar" dedi.

2015'in ilk ayında magazin dünyasında sular durulmazken, ilk üç için rekabet eden isimler Hülya Avşar, Cem Yılmaz ve Acun Ilıcalı oldu.

Listenin en tepesinde magazin dünyasının vazgeçemediği ve gündemde her daim yer bulan Hülya Avşar var. "Avşar Kızı" özel hayatının yanısıra, sanat dünyası ve siyasetle ilgili çıkışlarıyla da kendisinden söz ettiriyor. Avşar, özellikle TV8'de devam eden ve akşam yayımlanan eğlence programında ağırladığı konuklarına yönelttiği sorular ve aldığı çarpıcı yanıtlarla yeni yılda öne çıkıyor. Programında Arda Turan, Burcu Esmersoy, Nurseli İdiz ve Senem Kuyucuoğlu gibi popüler ve tartışılan isimleri konuk etmeyi bilen Hülya Avşar'ın konu olduğu toplam haber adedi 3 bin 263. Bu haberlerin 2 bin 650 adedinin online medyada yer alması sanatçının en çok bu mecrayı hedef aldığını kanıtlar nitelikte.

Medya Takip Merkezi verilerine göre, ikinci sırada ise toplamda 3 bin 46 haberle Cem Yılmaz bulunuyor. Birinciliği az bir farkla kaçıran ünlü komedyen, Hollywood yıldızı Russel Crowe'un yönettiği Son Umut (The Water Diviner) filminde övgüleri topladı. Cem Yılmaz, oyunculuğunun ve filme yoğun seyirci ilgisinin de etkisiyle magazin programlarında sık sık yer aldı. Ayrıca son zamanlarda özel hayatıyla da adından söz ettiren Yılmaz, eski manken yeni şarkıcı Ayşe Hatun Önal'la olan birlikteliği sebebiyle de dedikodu sütunlarından düşmedi.

Üçüncülüğü ise, listenin zirvesinde görmeye alıştığımız televizyoncu Acun Ilıcalı aldı. Toplamda
2 bin 708 haberle listeye giren Ilıcalı'nın adı, 2014'ün son günlerinde Adriana Lima ile anıldı. Lima ile Ilıcalı'nın aşk yaşadıklarına ilişkin haberler, bizzat güzel manken tarafından yalanlandı. Ayrıca reyting rekorları kıran "Bu Tarz Benim" programını kendi kanalına transfer eden ve orijinal jüriyi muhafaza edip gündüz kuşağında da iddialı olduğunu gösteren Ilıcalı, bu hamlesi ile de günlerce konuşuldu.

Uzun süredir kamuoyundan uzak günler geçiren bir sanatçı 2015'in en çok haber olanlar listesine iddialı giriş yaptı. Mahsun Kırmızıgül, toplamda 2 bin 74 habere konu olarak listede dördüncü sırada yer buldu. Hem yazıp hem yönettiği Mucize filminin başarıyı yakalamasıyla Kırmızıgül'ün adı ilk beşte yer almaya hak kazandı. Beşinci sırada yer alan isim ise dizilerden görmeye alışık olduğumuz bir yüz. Hem ünlü oyuncu Fahriye Evcen'le yaşadığı ilişkiyle, hem de ayın sonlarına doğru vizyona giren yeni filmi Aşk Sana Benzer ile Burak Özçivit magazin basınını salladı ve toplamda 2 bin 37 adet haberde yer buldu.

On beş kişiden oluşan renkli listenin diğer üyeleri ise ilk beşe girememiş olsalar da toplam haber sayılarıyla magazin basınında sağlam bir yer edindiklerini kanıtlıyorlar. Cem Yılmaz gibi Son Umut filminde yer alan ve başarısıyla Avustralya'nın Oscar'ı kabul edilen Australian Academy of Cinema and Television Arts'tan ödülle dönen Yılmaz Erdoğan, gündemin önemli bir unsuru olduğunu gösterdi. TV sunucusu Çağla Şikel ile boşanma haberleriyle magazin haberlerine konu olan Emre Altuğ, aşk yaşamı yakından takip edilen Sinem Kobal, en çok konuşulan ünlüler listesinde yer bulmayı başardılar. Hem özel hayatlarıyla hem de yaptıkları işlerle adlarından söz ettiren Bülent Ersoy, Kadir İnanır, Sezen Aksu ve Hadise ise listenin gerilerinde yer aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Avşar Kızı, Ilıcalı'ya Fark Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan: Kürt olanlar JİTEM ittifakıyla iş tutmazlar
    16:44 DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan: Kürt olanlar JİTEM ittifakıyla iş tutmazlar

    DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Kars Digor'da yaptığı konuşmada, Kürt olanların JİTEM ittifakıyla iş tutmadığını belirtti.

  • Moskova'daki Terör Saldırısında Ölü Sayısı 143'e Yükseldi
    16:43 Moskova'daki Terör Saldırısında Ölü Sayısı 143'e Yükseldi

    Rusya Acil Durumlar Bakanlığı'nın yayımladığı listede, Moskova'nın banliyösündeki bir konser salonunda gerçekleşen terör saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısı 143'e yükseldi.

  • Standart Altının Kilogram Fiyatı 2 Milyon 416 Bin Liraya Çıktı
    16:43 Standart Altının Kilogram Fiyatı 2 Milyon 416 Bin Liraya Çıktı

    Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogram fiyatı 2 milyon 416 bin liraya yükseldi. Altın piyasasında en düşük 2 milyon 264 bin lira, en yüksek 2 milyon 420 bin lira olan standart altının kilogram fiyatı, gün sonunda yüzde 0,3 artarak 2 milyon 416 bin lira oldu. KMKTP'de altın işlem hacmi 2 milyar 416 milyon 736 bin 884,50 lira olarak gerçekleşti. Altın borsasında bugün en fazla işlem yapan kurumlar arasında Kuveyt Türk Katılım Bankası, Türkiye İş Bankası, Ahlatcı Metal Rafineri, Uğuras Kıymetli Madenler ve Ziraat Bankası yer aldı.

  • Diyarbakır Anneleri, HDP İl Binası Önünde Oturma Eylemini Sürdürüyor
    16:43 Diyarbakır Anneleri, HDP İl Binası Önünde Oturma Eylemini Sürdürüyor

    Diyarbakır anneleri, dağa kaçırılan çocukları için eski HDP il binası önündeki oturma eylemini 1669'uncu gününde sürdürüyor. Ellerinde çocuklarının fotoğrafıyla bekleyişini sürdüren anneler, evlatlarını almadan gitmeyeceklerini ve eylemlerinden vazgeçmeyeceklerini belirtiyor.

  • CHP'li Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel Belevi'de Miting Yaptı
    16:43 CHP'li Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel Belevi'de Miting Yaptı

    Yeni dönemde tekrar aday gösterilen CHP'li Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Belevi'de miting yaptı. Sengel, "5 yıl boyunca elimizden geldiğince çaba sarf ettik. Az konuştuk, çok çalıştık. Biz yine az konuşmaya, çok çalışmaya devam edeceğiz. Pazar günü hepinize emanetiz" dedi.

  • Samsun'da uyuşturucu ticaretinden gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı
    16:41 Samsun'da uyuşturucu ticaretinden gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı

    Samsun'da uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen bir kişi, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yapılan operasyonda sentetik ecza, metamfetamin ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen para ele geçirdi. İfadesi alınan diğer şüpheliler serbest bırakıldı.

  • Sapanca Gölü'nde Yakıt Sızıntısı Sonrası Temizlik Çalışmaları Sürüyor
    16:40 Sapanca Gölü'nde Yakıt Sızıntısı Sonrası Temizlik Çalışmaları Sürüyor

    Kocaeli'de petrol boru hattına müdahale sonucu yaşanan yakıt sızıntısı nedeniyle kirliliğin oluştuğu Sapanca Gölü'nde temizlik çalışmaları sürüyor. Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) ekipleri, göldeki kirliliği temizlemek için çalışmalara başladı. Yakıtın gölden ve dere yatağından tamamen bertaraf edilmesi için hızlı bir şekilde müdahale edildiği belirtilirken, içme suyu kanallarının güvenliği sağlandı ve vatandaşların içme suyu konusunda endişelenmemesi gerektiği vurgulandı.

  • CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda 'para sayma' görüntüleri soruşturması
    16:40 CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda 'para sayma' görüntüleri soruşturması

    CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturma kapsamında Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin'in ifadesi ortaya çıktı. Keskin, bağış kampanyası ve paranın harcanmasıyla ilgili sorumluluğun CHP İstanbul İl Başkanlığına ait olduğunu belirtti.

  • Kırıkkale İl Su Kurulu Toplantısı Küresel Isınma ve Su Kaynakları Konularını Görüştü
    16:39 Kırıkkale İl Su Kurulu Toplantısı Küresel Isınma ve Su Kaynakları Konularını Görüştü

    Kırıkkale İl Su Kurulu Toplantısı, Vali Mehmet Makas başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, küresel ısınma ve su kaynakları konuları ele alındı. Vali Makas, küresel ısınmanın bir problem olduğunu belirterek, dua ederek küresel ısınmanın tersine dönmesini temenni etti. Tarım ve Orman Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Satuk Buğra Fındık ise iklim değişikliğinin su kaynaklarına etkisini anlattı ve önümüzdeki yıllarda su kaynaklarında yüzde 25 bir azalma öngörüldüğünü ifade etti. Toplantıda alınan kararlar bir üst merciye iletilmek üzere kaydedildi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli'de Slogan Karşısında Şaşkınlık Yaşadı
    16:38 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli'de Slogan Karşısında Şaşkınlık Yaşadı

    Seçim çalışmaları kapsamında Kocaeli'de vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, alandaki bir grubun "Muhsin başkan" şeklinde sloganlar atması üzerine "Nereden çıktı bu?" diyerek şaşkınlığını dile getirdi.


Advertisement