Avril Lavigne Yakalandığı Hastalığı Anlatırken Gözyaşlarını Tutamadı - Son Dakika
Magazin

Avril Lavigne Yakalandığı Hastalığı Anlatırken Gözyaşlarını Tutamadı

30 yaşındaki pop şarkıcısı, katıldığı bir televizyon programında Lyme hastalığından bahsederken gözyaşlarını tutamayarak 'Öleceğimi sanıyordum.' dedi.

03.07.2015 14:01  Güncelleme: 16:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2000'li yılların başında 'Complicated' şarkısıyla çıkış yapıp dünya çapında popülariteye kavuşan pop şarkıcısı Avril Lavigne, Lyme hastalığına yakalandı. Lavigne bir dönem hastalığının gizli kalmasını istemiş, ancak durumunun Twitter'da yayılmasına engel olamamıştı.

YAŞADIKLARINI ANLATTI

Lavigne için uzun süre "Pray for Avril" (Avril için dua edin) hastag'iyle yüzlerce tweet atılmış, hayranları "Bir an önce iyileş", "Geçmiş olsun" dileklerinde bulunmuştu.
Lavigne, önceki gün katıldığı Good Morning America adlı gündüz şovunda ilk kez yaşadıklarını anlattı:

"NEFES ALAMIYOR KONUŞAMIYORDUM"

Hastalığının ilk günlerinde kronik yorgunluk sendromu yaşadığını belirten şarkıcı, "Nefes alamıyor, konuşamıyor ve hareket edemiyordum. Öleceğim sandım" dedi ve gözyaşlarını tutamadı. Lavigne, geçtiğimiz ekim ayında ilk belirtilerini gösteren hastalığı sonucu yataktan çıkamayacak hale geldiğini söyledi. Ancak birçok doktora başvurulduktan sonra teşhis konulabildiğini belirten popçu, "İnsanlar Lyme ne demek bilmedikleri için devamlı bana 'Haydi Avril, neden yataktan çıkmıyorsun? Neden bu kadar depresifsin?' deyip duruyordu. Halbuki Lyme böyle bir şey... Yataktan çıkamıyorsun, kimseye cevap veremiyorsun, deliriyorsun." dedi.

"BU BENİM İKİNCİ ŞANSIM"

Avril Lavigne'nin tedavi süreci hâlâ devam ediyor. Bugünlerde yavaş yavaş kendini daha iyi hissetmeye başladığını söyleyen şarkıcı, tamamen iyileşip sahneye geri dönebileceği günleri bekliyor. "Bu benim için hayatta ikinci bir şans." diyor.

LYME NEDİR?

Avril Lavigne'nin yaşadığı Lyme hastalığı, insan vücudunda 800'e yakın semptoma neden olduğu için teşhisi çok zor. Şu ana kadar yapılan araştırmalar Lyme hastalığının 350'den fazla hastalığı taklit edebileceğini gösteriyor. Taklit ettiği bu hastalıkların başında günümüzde hızla yaygınlaşan kronik yorgunluk, huzursuz bacak sendromu, epilepsi, MS, ALS, Lupus, Alzheimer, Parkinson, Otizm, iperaktivite ve dikkat dağınıklığı, kalp hastalıkları, kalp krizi, beyin tümörü, migren, kronik baş ağrısı, fetus ölümü ve düşük, birçok cilt ve kas hastalığı geliyor. Kene ve sivrisinek ısırıklarından buluşan hastalığı bugüne kadar George W. Bush, Alec Baldwin, Richard Gere gibi ünlüler de yaşamıştı.


Avril Lavigne Yakalandığı Hastalığı Anlatırken Gözyaşlarını Tutamadı

Son Dakika Magazin Avril Lavigne Yakalandığı Hastalığı Anlatırken Gözyaşlarını Tutamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • Bursaspor: ADAM GİBİ ADAM R.T ERDOĞAN. 41 28 Yanıtla
  • ozgur: sen bu kafayla gidersen cehennem senin olacak farkinda degilsin olecektim diyor su kafirlerde zerre ahiret akli yok 8 25 Yanıtla
  • zxc: Lisede sana ne asiktim be, o renkli sarili yesilli saclarin cok hostu. Hala cok guzelsin. 18 1 Yanıtla
  • ×-RAY-21 DİYAR: Allah şifasını versin 13 5 Yanıtla
  • Aytennn: Allah tüm hastalara şifa versin. 16 1 Yanıtla
  • Kabadayi: Iste Delil ! Insanlar Acizdir, Gücsüzdür...Kücücük Bir Kene yada Karinca,Insani ne hale sokabiliyor ! Bu Kadar Gücsüzkrn,Neden Birnumuz Havalarda ucuyor, bir türlü inmiyor...Zengin, Fakir farketmez....Her Insan Gücsüz ve Acizdir !!!Büyük olan Sadece Allahtir...Bizi kücük bir Karinca bile, bitirebiliyor ! 14 2 Yanıtla
  • Celebi: Çoook üzüldüm coookkk 11 2 Yanıtla
  • tugce: sende ölceksin tabi 2 7 Yanıtla
  • Meto: Canimm ya bir an önce sagligina kavusursun insallah.senin Türk dostu oldugunu biliyoruz dualarimiz seninle yuregi guzel insan 3 6 Yanıtla
  • Enes: Umarim iyilesir ve muslumanliga yonelir i love you avril.. 2 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor
    17:28 Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor

    Kuzgun, İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in peşindedir. Ekibimiz Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur. Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşunla kızını kaybeden baba Kazım intikamını almak için ilginç bir yola başvurur. Arka Sokaklar 671. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Engin, casusluktan gözaltına alınıyor! Arka Sokaklar yeni bölümüyle 19 Nisan Cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

  • Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı
    17:10 Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı

    2018 yılında hayatını kaybeden Türk Musikisi'nin önemli isimlerinden Erol Küçükyalçın için anma konseri düzenlendi. İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Fenerci Yargıcı, konuşmasında hocanın adını yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Konserde Küçükyalçın'ın en sevdiği Türk Musikisi şarkıları seslendirildi ve izleyiciler de şarkılara eşlik etti. Erol Küçükyalçın, TRT radyolarında bantları denetimden geçen nadir sanatçılardan biriydi ve 40 yıl boyunca İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği'nin hocası ve şefi olarak görev yapmıştı.

  • Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu
    17:09 Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu

    Ege, çekilen görüntülerden sonra İstanbul'u daha önce hiç böyle görmediğimizi söyledi. Ayrıca, oyuncuların şarkı söylemesi konusunda da açıklamalarda bulundu ve bu durumun mesleki etikle bağdaşmadığını ve haksız rekabete neden olduğunu belirtti.

  • Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı
    14:59 Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı

    A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman'ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, Zincirlikuyu Camisi'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye birçok spor ve sanat camiasından isimler katıldı.

  • Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi
    14:45 Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi

    Babası Tom Cruise ile 10 yıldır görüşmeyen ve basında hiç yer almayan kızı Suri Cruise 18 yaşına bastı. Yıllar sonra ilk kez görüntülenen genç kızın, annesine benzerliği de dikkat çekti.

  • Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi
    10:59 Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi

    Eskişehir'de tedavi altına alınan Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, geçirdiği rahatsızlık sonucu kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi. Alço, daha önce baypas ve kalp kapağı operasyonu geçirmişti.


Advertisement