Avea, Adalet Bakanlığı ile 3 Yıllık Yeni Bir Protokole İmza Attı - Son Dakika
Güncel

Avea, Adalet Bakanlığı ile 3 Yıllık Yeni Bir Protokole İmza Attı

Türkiye'nin en yenilikçi mobil iletişim operatörü Avea, Adalet Bakanlığı ile 3 yıllık yeni bir protokol imzaladı.

14.04.2014 10:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin en yenilikçi mobil iletişim operatörü Avea, Adalet Bakanlığı ile 3 yıllık yeni bir protokol imzaladı. Adalet Bakanlığı'nın yanı sıra ilgili ve bağlı kurumları ile bunlara bağlı merkez ve taşra teşkilatlarını da kapsayan yeni protokol kapsamında Adalet Bakanlığı çalışanları, iletişim hizmetlerini özel koşullarda almanın avantajına sahip olacaklar. Avea ile imzalanan protokol, Adalet Bakanlığı çalışanlarının ailelerini de kapsayacak…

Avea'nın kurum ve şirketlere yönelik bu tür hizmetlerinde "değer" yaratma odağıyla hareket ederek sektöründe fark yarattığını, bunun da ihtiyaçlara özel avantajlı hizmet ve tarifelerini beraberinde getirdiğini söyleyen Avea Kamu Satış Direktörü Şenol Aydın:

"Geçtiğimiz yıl İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü ile yenilediğimiz sözleşmeler sonrasında, Adalet Bakanlığı ile imzaladığımız 3 yıllık bu yeni protokolle kamudaki kurumsal müşteri portföyümüzü genişletiyoruz. Bunu da kurum ve şirketlerin ihtiyaçlarını en iyi belirleyen, belirlemekle de kalmayarak bu ihtiyaçlara özel en uygun hizmet ve tarifelerini geliştirerek başarıyoruz. Bu noktada sunduğumuz hizmetlerle kamu kurumlarınca tercih edilen operatör olmak bizler için hem hizmet kalitemizi daha yukarı taşımak hem de daha fazla kullanıcıya ulaşmak anlamında farklı bir önem taşıyor. "

2013 yılsonu itibariyle abone sayısını 14,5 milyona çıkaran GSM sektörünün en hızlı büyüyen operatörü Avea; kurumsal müşteri portföyünü kamuda da hayata geçirdiği yeni işbirlikleriyle genişletmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü ile yenilediği sözleşmeler sonrasında Avea; Adalet Bakanlığı için gerçekleştirdiği görüşmeler sonucunda 3 yıllık yeni bir protokole daha imza attı.

Adalet Bakanlığı çalışanları ve aileleri de Avealı oluyor

Avea'nın Adalet Bakanlığı ile imzaladığı protokol; Adalet Bakanlığı'nın yanı sıra Anayasa Mahkemesi, Türkiye Adalet Akademisi Başkanlığı, Uyuşmazlık Mahkemesi, Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK), Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı (YSK), Adli Tıp Kurumu Başkanlığı; Sayıştay, Danıştay ve Yargıtay Başkanlıkları gibi ilgili ve bağlı kurumlar; bunların merkez ve taşra teşkilatlarıyla birlikte çalışanların ailelerini de kapsıyor.

Avea'nın kurum ve şirketlere yönelik bu tür hizmetlerinde "değer" yaratma odağı ile hareket ederek sektöründe fark yarattığını, bunun da ihtiyaçlara özel avantajlı hizmet ve tarifeleri beraberinde getirdiğini dile getiren Avea Kamu Satış Direktörü Şenol Aydın işbirliği ile ilgili olarak şunları söyledi:

"Geçtiğimiz yıl İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü ile yenilediğimiz sözleşmeler sonrasında, Adalet Bakanlığı ile imzaladığımız 3 yıllık bu yeni protokolle kamudaki kurumsal müşteri portföyümüzü genişletiyoruz. Bunu da kurum ve şirketlerin ihtiyaçlarını en iyi belirleyen, belirlemekle de kalmayarak bu ihtiyaçlara özel en uygun hizmet ve tarifelerini geliştirerek başarıyoruz. Bu noktada sunduğumuz hizmetlerle kamu kurumlarınca tercih edilen operatör olmak bizler için hem hizmet kalitemizi daha yukarı taşımak hem de daha fazla kullanıcıya ulaşmak anlamında farklı bir önem taşıyor.

Avea olarak bu protokol kapsamında hakim, savcı, baş savcı gibi Adalet Bakanlığı'nın üst düzey yöneticileri ile memurlarına ve ailelerine Avealı olmanın ayrıcalığını yaşatacak olmak bizi heyecanlandırıyor. Protokole dahil edilen, Mobil İmza ve Mobil Eğitim gibi kurumsal faydalarla, Avea olarak sunduğumuz katma değerli kurumsal hizmetlerden Adalet Bakanlığı üyeleri de yararlanabilecek. Bu protokolün gerçekleştirmesi için yaptıkları olağanüstü katkılardan dolayı Avea'nın Kamu Satış ile Pazarlama ekiplerindeki tüm arkadaşlarımıza ayrıca teşekkür ediyoruz."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Avea, Adalet Bakanlığı ile 3 Yıllık Yeni Bir Protokole İmza Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Muhtarlarla İlk Toplantısını Gerçekleştirdi
    15:15 Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Muhtarlarla İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

    Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez ile birlikte yeni dönem muhtarlarıyla ilk toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Yalçın, muhtarları tebrik ederek sunulan hizmetlerin kalitesinden bahsetti.

  • Ordu Büyükşehir Belediyesi, Şehir Mobilyası Üreterek Tasarruf Sağladı
    15:14 Ordu Büyükşehir Belediyesi, Şehir Mobilyası Üreterek Tasarruf Sağladı

    Ordu Büyükşehir Belediyesi, parklara konulan malzemeleri kendi atölyelerinde üreterek yaklaşık 49 milyon lira tasarruf sağladı. Büyükşehir Belediyesi, 5 yıldır tüm alanlarda düşünen, üreten ve yarışan Ordu düşüncesini uygulayarak 19 ilçede birçok park inşa etti ve mevcut parklara modern bir kimlik kazandırdı.

  • Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor
    15:13 Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda oynayacağı Mondihome Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda dinamik ısınma ve sonuçlandırma çalışmaları gerçekleştirildi. Sakatlığı bulunan Onuachu ise takımla çalışmalarını sürdürerek maçta forma giyebilme ihtimali bulunuyor.

  • Muğla Büyükşehir Belediyesi Bayram Tatilinde Denizlerimizi Korudu
    15:12 Muğla Büyükşehir Belediyesi Bayram Tatilinde Denizlerimizi Korudu

    Muğla Büyükşehir Belediyesi, bayram tatili süresince artan nüfus ve deniz trafiği nedeniyle denizlerin korunması ve kirlenmemesi için çalışmalarını sürdürdü. Göcek Koylarındaki teknelerden 12 bin 255 kg katı atık toplandı.

  • Corendon Turizm Grubu, Alanya için 2024 sezonu operasyonlarını paylaştı
    15:12 Corendon Turizm Grubu, Alanya için 2024 sezonu operasyonlarını paylaştı

    Corendon Turizm Grubu, Alanya için planladığı operasyonları düzenlediği toplantıda paylaştı. Grup, 2024 sezonunda Alanya'ya 120 binden fazla koltuk arzı sunacak.

  • YouTube, reklam engelleyen uygulamaların kullanımını sınırlayacak
    15:10 YouTube, reklam engelleyen uygulamaların kullanımını sınırlayacak

    YouTube, reklamları engelleyen üçüncü taraf uygulamaların kullanımını sınırlandıracağını duyurdu. Reklam engelleme, içerik sahiplerini desteklemek için reklam gelirlerini kullanan YouTube'a büyük bir darbe vuruyor. YouTube, kullanıcı memnuniyetini korurken reklam atlamayı önlemek istiyor.

  • Tardigradların radyasyon dayanıklılığının bilimsel açıklaması bulundu
    15:10 Tardigradların radyasyon dayanıklılığının bilimsel açıklaması bulundu

    Bilim insanları, tardigradların yüksek dozlardaki radyasyondan nasıl etkilenmeden hayatta kalabildiğini ortaya çıkardı. Yapılan araştırmada tardigradların DNA onarım genlerinin aktivitesinin arttığı ve radyasyon nedeniyle oluşan hasarları hızla onardığı keşfedildi. Ayrıca tardigradların DNA'yı koruyan Dsup proteinine sahip olduğu belirlendi. Bu bulgular, tardigradların radyasyona karşı olan dayanıklılığının mekanizmalarını anlamamızı sağladı ve gelecekteki araştırmalar için bir yol açtı.


Advertisement