Aü Öğrencilerinden "Engelsiz 23 Nisan Şenliği" - Son Dakika
Yerel

Aü Öğrencilerinden "Engelsiz 23 Nisan Şenliği"

Aü Öğrencilerinden "Engelsiz 23 Nisan Şenliği"

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hemşirelik Fakültesi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Dersi’ni alan 3’üncü sınıf öğrencileri, Özel Büyükşehir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Öğrencileri için “Engelsiz 23 Nisan Şenliği” konulu bir Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği düzenliyor.

21.04.2014 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hemşirelik Fakültesi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Dersi'ni alan 3'üncü sınıf öğrencileri, Özel Büyükşehir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Öğrencileri için "Engelsiz 23 Nisan Şenliği" konulu bir Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği düzenliyor.

"Engelsiz 23 Nisan Şenliği"nde kurumdaki zihinsel ve fiziksel yetersizliği olan çocuklar, bireyler ve Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi öğrencilerinin birlikte hazırladığı dans, müzik gösterileri, şiir dinletileri, palyaço gösterileri ve ayrıca kurumdaki öğrenciler tarafından yapılmış olan çeşitli el ürünlerinin sergileneceği kermes de yer alacak.

Etkinlik, 22 Nisan'nda Döşemealtı ilçesi Özel Büyükşehir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde gerçekleştirilecek. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aü Öğrencilerinden 'Engelsiz 23 Nisan Şenliği' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement