Atlıhan'da Renkli Görüntüler - Son Dakika
Yerel

Atlıhan'da Renkli Görüntüler

Atlıhan\'da Renkli Görüntüler

Odunpazarı Belediyesi’nin tarihi Odunpazarı bölgesinde gerçekleştirdiği ışıklandırma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

22.02.2015 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Odunpazarı Belediyesi'nin tarihi Odunpazarı bölgesinde gerçekleştirdiği ışıklandırma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Tarihi bölgenin önemli aktörlerini birbirinden özel ışıklandırma çalışmaları ile süsleyen belediye ekipleri, Kurşunlu Cami ve külliyesinden sonra Atlıhan'ı da ışıklandırdı. Atlıhan'ın dış ve iç cephelerini değişik renkte ışıklarla süsleyen ekipler, bir yandan bölgeye canlılık kazandırırken diğer yandan vatandaşların dikkatini bir kez daha Odunpazarı'na çekti.

Yapılan ışıklandırma çalışmaları ile vatandaşlara kart postallık görüntüler oluşturan belediye ekipleri, ışıklandırma çalışmalarının bölgenin diğer noktalarında da devam edeceğini belirtti. Proje ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada tarihi zenginlikleri ile ünlü Odunpazarı'nın ışıklandırma çalışmaları ile görsel bir zenginlik kazandığını vurgulayan belediye yetkilileri, Odunpazarı'ndaki görsel şölenin mutlaka görülmesi gerektiğini kaydetti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atlıhan'da Renkli Görüntüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement