Atlas Uçağı Bir İlki Gerçekleştirdi - Son Dakika
Güncel

Atlas Uçağı Bir İlki Gerçekleştirdi

Atlas Uçağı Bir İlki Gerçekleştirdi

Hava Kuvvetleri Komutanlığı envanterine yeni katılan A400M "Atlas" uçağıyla iki lojistik helikopterin birlikler arası nakli gerçekleştirildi.

19.09.2014 12:48  Güncelleme: 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hava Kuvvetleri Komutanlığı, 28 Ağustos 2014 tarihinde A400M uçağı ile 7'nci Ana Jet Üs Komutanlığı'ndan 3'ncü Ana Jet Üs Komutanlığı'na 2 adet UH-1H helikopterinin emniyetli bir şekilde intikali sağlandığı açıkladı.

TÜRKİYE'DE DE DÜNYA DA BİR İLK

Helikopter nakli görevi Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nın kendi imkanları ile icra ettiği ilk görev olmasının yanı sıra dünyada A400M uçağı ile ilk kez 2 adet lojistik tipi helikopter aynı anda taşındığı belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Atlas Uçağı Bir İlki Gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • ERKUT: Allah Kaza Bela Vermesin, Yolu Hep Açık Olsun. . . 42 3 Yanıtla
  • ahmet açıkgöz: ULEM NE İŞ BU YA BU HELİKOPTERLER ZATEN UÇARAKTA ORDAN ORAYA GİDEBİLİRLERDİ. . . BU KADAR ÇABAYA NE GEREK VARKİ ANLAMIŞ DEĞİLİM. . . . PATAVATSIZLIKTAN BAŞKA BİŞEY DEĞİL BU. . . 18 20 Yanıtla
  • KANUNU UYGULA: BURADA HER ŞEYE KARŞI ÇIKAN GEZİ ZEKALI BUKALEMUNLARA SORUYORUM HANGİNİZİN ELİNDE ENDÜSTRİYEL TASARIM BELGENİZ HANGİNİZİN ELİNDE FAYDALI MODEL BELGENİZ HANGİNİZİN ELİNDE BİR PATENT BELGENİZ VAR BU KADAR YAPILANLARI KÜÇÜMSEYECEĞİNİZE ÇALIŞIN DA İCATLAR YAPIN BEĞENMEDİĞİNİZ BU EKONOMİYİ ÜLKEYİ KURTARIN KLAVYE KAHRAMANLARI 12 6 Yanıtla
  • nadir: Teknoloji gelişiyor ama biz gerisinde kalmayalım. 14 0 Yanıtla

Advertisement