Atilla Taş: Bülent Ersoy Şarkıları Katlediyor - Son Dakika
Magazin

Atilla Taş: Bülent Ersoy Şarkıları Katlediyor

Atilla Taş: Bülent Ersoy Şarkıları Katlediyor

Atilla Taş, katıldığı '2 Sayfa' programında Ömür Gedik, Bülent Ersoy ve Sinan Akçıl hakkında ağır eleştirilerde bulundu.

27.10.2013 14:35  Güncelleme: 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kanaltürk'de yayınlanan '2 Sayfa' programına katılan Atilla Taş; Ömür Gedik, Bülent Ersoy ve Sinan Akçıl'ı kızdıracak açıklamalar yaptı.

"BÜLENT ERSOY'U KİM 'DİVA' YAPTI'

Bülent Ersoy'dan herkesin korkmasını eleştriren Atilla Taş, sanatçı hakkında cesur açıklamalarda bulundu. 'Bülent Ersoy'u dinlemekten zevk almıyorum. Şarkıları katlediyor. Bülent Ersoy'u kim Diva yaptı. Herkes Bülent Ersoy'dan korkuyor. Biraz mütevazi olmak lazım. Devir tanrıçaların, divaların devri değil. Kimse bizden korkmasın bizi sevsinler' dedi.

"SİNAN AKÇIL MÜZİĞİ MAHVEDEN İKİNCİ ADAM"

Taş, Sinan Akçıl'a da yüklendi. "Sinan beni öldürecek. O benim veliahtım. Bu ülkede müziği mahveden ikinci adam. Kazık kadar adam Justin 'e benzeyeceğim diye şaşırdı. Allah aşkına Sinan şarkı söylemesin. Ben bıraktım doğru yolu buldum. İnsanlara eziyet etme yeter" sözlerini sarfetti.

"ÖMÜR GEDİK MÜZİK SENİN NEYİNE'

Şarkı söyleme konusunda kendini eleştiren Taş, "Bir nesli ben yok ettim. Bu müzik yüzünden Amerika 'da beni uyuturlardı. Benimle büyüyen nesil bir eblekler." ifadelerini kullandı. Sözlerinin devamında Ömür Gedik 'e de yüklenen Taş, "Bir de Ömür Gedik var. Yazar olarak okuyoruz ama müzik senin neyine abla." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Atilla Taş: Bülent Ersoy Şarkıları Katlediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement