Atıcılık: Trap-Skeet Zafer Kupası - Son Dakika
Spor

Atıcılık: Trap-Skeet Zafer Kupası

Mersin'de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen müsabakalar sona erdi.

31.08.2014 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Erdemli düzenlenen Trap-Skeet Zafer Kupası müsabakaları sona erdi.

Erdemli Atış Poligonu'nda, büyük erkekler, genç erkekler, genç bayanlar ve veteranlardan oluşan 15'i kadın 196 sporcunun katıldığı müsabakalar tamamlandı.

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Trap-Skeet Sorumlu As Başkan Hakan Atak, ödül töreninde, müsabakalara gösterilen ilgiden dolayı katılımcılara teşekkür etti.

Müsabakalarda birinci gelen sporculara, atıcılık sporuna özendirmek amacıyla tüfek ve fişek hediye ettiklerini ifade eden Atak, bundan sonra da gençlere yönelik çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Trap dalında, büyük erkeklerde birinciliği Kocaeli bölgesinden Timur Kuttekin, genç erkeklerde Kocaeli bölgesinden Murat İlbilgi elde ederken, genç bayanlarda ise Kahramanmaraş bölgesinden Emine Alıcı birinci oldu. Veteranlarda ise Aydın bölgesinden Cahit Oktay Sabancı birinciliği elde etti.

Skeet dalında ise büyük erkeklerde Kocaeli bölgesinden Mustafa Serhat Şahin, genç erkeklerde Konya Bilgin Atıcılık Kulübünden Ali Çeler birinci oldu. Ali Çeler, daha önce aynı kulüpten Salih Hafız'a ait 117 atışlık Türkiye rekorunu 119 atış ile kırarak Türkiye rekorunun yeni sahibi oldu.

Dereceye giren sporculara ödül ve kupaları Atak tarafından verildi. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Atıcılık: Trap-Skeet Zafer Kupası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement