Atıcılık: Havalı ve Ateşli Silahlar Ulusal Egemenlik Kupası - Son Dakika
Yerel

Atıcılık: Havalı ve Ateşli Silahlar Ulusal Egemenlik Kupası

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından düzenlenen "Havalı ve Ateşli Silahlar Ulusal Egemenlik Kupası" yarışmaları tamamlandı.

26.04.2015 22:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından düzenlenen "Havalı ve Ateşli Silahlar Ulusal Egemenlik Kupası" yarışmaları tamamlandı.

Erdemli Atış Poligonu'nda gerçekleştirilen ve 751 sporcunun katıldığı yarışmada yıldızlar, gençler ve büyükler kategorisinde, 10, 25 ve 50 metre havalı ve ateşli silahlarda mücadele edildi.

Erdemli Kaymakamı Osman Taştan, ödül töreninde yaptığı konuşmada, Erdemli Atış Poligonu'nun Balkanlarda, Ortadoğu ve Avrupa'da  benzerinin bulunmadığını söyledi.

Poligonun Akdeniz Oyunları kapsamında yapıldığını anımsatan Taştan, "Bu tesiste dünya ve olimpiyat şampiyonları yetiştirmek gerekir. Tesisi gezdim. Siz geleceğin sporcularını yarışmalarda izledim, gurur duydum. Böylesi güzel tesisten ancak şampiyonlar çıkar. Daha çok çalışmanızı bekliyorum'" dedi.

Konuşmanın ardından dereceye giren sporculara madalya ve kupaları AK Parti Mersin Milletvekili Nebi Bozkurt, Erdemli Kaymakamı Osman Taştan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Ahmet Tarakçı ile Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Havalı ve Ateşli Silahlar As Başkanı Murat Yılmaz, tarafından verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Atıcılık: Havalı ve Ateşli Silahlar Ulusal Egemenlik Kupası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement