Atıcılık: Havalı ve Ateşli Silahlar Dünya Şampiyonası Seçmeleri Başladı - Son Dakika
Yerel

Atıcılık: Havalı ve Ateşli Silahlar Dünya Şampiyonası Seçmeleri Başladı

Atıcılık: Havalı ve Ateşli Silahlar Dünya Şampiyonası Seçmeleri Başladı

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Danışmanı Riesterer: "Şampiyonadan arzu ettiğimiz başarıyla döneceğimize inanıyorum"

20.08.2014 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Havalı ve Ateşli Silahlar Dünya Şampiyonası'na gidecek milli takımı belirlemek için Erdemli ilçesindeki poligonda sporcu seçmelerine başlandı.

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından Erdemli Atış Poligonu Tesisleri'nde gerçekleştirilen seçmelerde başarılı olan sporcular, eylül ayında İspanya'nın Granada kentinde yapılacak şampiyonaya katılacak.

Federasyon danışmanı Uwe Riesterer, gazetecilere yaptığı açıklamada, şampiyona öncesinde Erdemli'de hem antrenman hem de sporcu seçmesi yaptıklarını söyledi.

Büyükler, gençler ve yıldızlar kategorisinde 56 sporcunun milli takımda yer almak için mücadele ettiğini belirten Riesterer, sporcuları belirlemek için hassas davrandıklarını ifade etti.

Başarı elde etmek için tüm süreçlerin titizlikle yürütülmesi gerektiğinin altını çizen Riesterer, şöyle devam etti:

"Birçok ülkenin arzulayıp da elde edemediği süper tesise sahibiz. Turistik gezi yapacak antrenör ya da sporcu seçip götürmeyeceğiz. Milli takıma seçilecek sporcular kadar ailelerinin de bize desteği gerekiyor. Çünkü başarı hep birlikte geliyor. Türkiye Atıcılık ve Avcılık Milli Takımı olarak şampiyonadan arzu ettiğimiz başarıyla döneceğimize inanıyorum."

Seçmeler sonucunda oluşacak milli takımın, 31 Ağustos-6 Eylül arasında Erdemli Atış Poligonu Tesisleri'nde kamp yapacağına işaret Riesterer, daha sonra dünya şampiyonası için İspanya'ya hareket edeceklerini sözlerine ekledi. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Atıcılık: Havalı ve Ateşli Silahlar Dünya Şampiyonası Seçmeleri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement