Athena, Yeni Parçasını İlk Kez Fanta Sahnesinde Seslendirdi - Son Dakika
Güncel

Athena, Yeni Parçasını İlk Kez Fanta Sahnesinde Seslendirdi

13. Fanta Gençlik Festivalinin beşinci konseri, 40.000 festival severin katılımıyla, Malatya'da gerçekleşti.

28.08.2014 08:36  Güncelleme: 09:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

13. yılında, müzik ve eğlenceyi Türkiye'nin dört bir yanına Athena ve Hadise ile taşıyan Fanta Gençlik Festivali'nin beşinci konseri, festival alanını dolduran 40.000 coşkulu müzik severin enerjisiyle, Malatya'da gerçekleşti!

12 yıl içinde toplam 89.500 km yol yaparak, sanatçıları 6 milyon izleyiciyle buluşturan, Türkiye'nin en büyük mobil müzik festivali Fanta Gençlik Festivali, şu ana dek kurulmuş en büyük sahnesi ile Kayseri'de gerçekleşen beşinci konserde, festival ruhunu doruklara taşıdı.

Malatya'daki festival alanını, kapıların açıldığı ilk andan itibaren dolduran 40.000 enerjik festival sever, gece boyunca Athena ve Hadise'nin sevilen şarkılarıyla, müziğe ve eğlenceye doydu.

"Uzun zamandan sonra Malatya'da olmak gerçekten çok büyük bir keyif, hoş geldiniz arkadaşlar!" diyerek konserine başlayan Athena, Malatyalı sevenlerine bir de sürpriz yaptı. Konsere özel olarak, yakında çıkacak yeni albümünden "Parçalanıyoruz" isimli parçayı ilk kez Fanta sahnesinde seslendiren grup, dinleyicilerin coşkulu alkışları ve beğenisiyle şarkıyı tamamladı.

Tüm enerjisini, 40.000 festival severle paylaşan Athena, konserini sevilen şarkılarından "Bak Takılmana" ile tamamladı.

Hadise, Malatya'da ilk kez sahne aldı!

Sahneye çıktığı andan itibaren şovlarıyla beğeni toplayan Hadise, "İlk kez Malatya'da sahne alıyorum, Fanta ile konser verdiğimiz diğer şehirlerdeki dostlarımızın da yeri ayrı ama, Malatya'nın seyircisi gerçekten inanılmaz, sizler bir harikasınız" diyerek, heyecanını festival severlerle paylaştı.

Alanı dolduran 40.000 kişilik kalabalık, sanatçının seslendirdiği her şarkıya aynı tempoyla eşlik ederken Hadise, "Bütün gece coştunuz, helal olsun Malatya halkına, çok teşekkür ederiz" diyerek, konserini tamamladı.
Fanta, gittiği her şehire oyun ve eğlenceyi taşımaya devam ediyor!

Türkiye'de 13 yıldır aralıksız süre gelen tek müzik festivali olma özelliğini taşıyan ve bu yıl 16 Ağustos'ta yola çıkan 13. Fanta Gençlik Festivali kapsamındaki beşinci konser, Malatya Belediye Şenlik Alanı'nda gerçekleşti. Gün boyunca festival alanındaki Ayak Bilardosu, Mega Langırt, Fanta İçme Bisikleti gibi birbirinden farklı ve ilgi çekici 14 oyunla eğlenceye doyan festival severler, akşam gerçekleşen konserler ile de unutulmaz bir gece yaşadı.

13. Fanta Gençlik Festivali kapsamında Athena ve Hadise, Türkiye'nin dört bir yanında hayranları ve müzik severlerle buluşuyor. Ziyaret edeceği şehirlere, festival tarihinde ilk kez ziyaret edilecek şehirleri de katarak yoluna devam eden Fanta Gençlik Festivali'nin bu yılki sponsorları Ipana, Pantene ve Head&Shoulders oldu.

Festival yoluna, 29 Ağustos Elazığ Fırat Üniversitesi'nde gerçekleşecek konserle devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Athena, Yeni Parçasını İlk Kez Fanta Sahnesinde Seslendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement