İş Yeri Sahibi Dükkanını Ateşe Vererek İntihar Girişiminde Bulundu - Son Dakika
Güncel

İş Yeri Sahibi Dükkanını Ateşe Vererek İntihar Girişiminde Bulundu

İş Yeri Sahibi Dükkanını Ateşe Vererek İntihar Girişiminde Bulundu

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde, borçları nedeniyle bunalıma giren 28 yaşındaki Erhan K., aracıyla ateşe verdiği iş yerine kendini kapatarak intihar girişiminde bulundu.

30.11.2015 14:49  Güncelleme: 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde, borçları nedeniyle bunalıma giren 28 yaşındaki Erhan K., aracıyla ateşe verdiği iş yerine kendini kapatarak intihar girişiminde bulundu. Çevredekiler tarafından kurtarılan ve sinir krizi geçiren Erhan K. hastaneye kaldırılırken, yangın büyümeden söndürüldü.

İŞ YERİNİN ÖNÜNDEKİ ARACI ATEŞE VERDİ

İlçe merkezinde cep telefonu bayii, evli ve 1 çocuk babası Erhan K, saat 11.30 sıralarında iş yerinin önündeki 67 AZ 472 plakalı hafif ticari aracı ile iş yerine benzin dökerek ateşe verdi.

ÇEVREDEKİLER TARAFINDAN KURTARILDI

Kendisini de iş yerine kapatarak intihar girişiminde bulunan Erhan K., içeriye giren çevredekiler tarafından çıkarılarak kurtarıldı. Gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle iş yeri ve araçtaki yangın büyümeden söndürüldü.

KENDİNİ YERE ATARAK SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

İş yeri ve aracı hasar gören Erhan K., kendisini yere atarak sinir krizi geçirdi. Çevredekilerin sakinleştirmeye çalıştığı Erhan K.'ya, daha sonra gelen sağlık görevlileri müdahale etti.

'YAKTINIZ BENİ' DİYEREK BAĞIRDI

Sedyeye konulan Erhan K., kendisini yere atmak istedi. Güçlükle kontrol edilen Erhan K., ambulansa götürülürken, "Yaktınız beni" diyerek bağırdı. Erhan K., Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Arslan K., oğlunun neden böyle bir şey yaptığını bilmediğini belirterek, "Bizimle bir şey paylaşmazdı. Hiçbir şeyden bilgim yok. Borcu olduğunu biliyorum sadece" dedi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İş Yeri Sahibi Dükkanını Ateşe Vererek İntihar Girişiminde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • TÜRK'ün gücünü göreceksiniz : geçim zor,herkesin ayakkabı kutusu yok 1 0 Yanıtla
  • ARMADA: EVLAT ALLAH YARDIMCIN OLSUN ALLAHTAN SABIR DILEYEYDIN VE DUA EDEYDIN BIR GUN VEYA COK KISA SUREDE BORCLARIN MUTLAKA BITERDI 1 0 Yanıtla
  • Bahoz: Akt iktidari!millet bolluk içinde yüzüyor,.komşularla ilişkiler sifir! avrupaya vizesiz gidiş geri dönmeyiş 0 1 Yanıtla
  • mardinli: paran kadar ticaret yapacaksın kırediyle tefeciyle ticaret olmaz, yapamıyorsan karderşim aylıkla çalış,allah kimseyi iflas ettirmesin yaşayan bilir,,,, 0 0 Yanıtla

Advertisement