Atama Kararları Resmi Gazete'de - Son Dakika
Güncel

Atama Kararları Resmi Gazete'de

Başbakanlık ile Başbakan Yardımcılığı, Avrupa Birliği, Çevre ve Şehircilik, Dışişleri, Ekonomi, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gençlik ve Spor, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Gümrük ve Ticaret, Kültür ve Turizm, Millî Eğitim, Millî Savunma ve Orman ve Su İşleri Bakanlıklarına Ait Atama Kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

27.07.2014 08:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakanlık ile Başbakan Yardımcılığı, Avrupa Birliği, Çevre ve Şehircilik, Dışişleri, Ekonomi, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gençlik ve Spor, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Gümrük ve Ticaret, Kültür ve Turizm, Millî Eğitim, Millî Savunma ve Orman ve Su İşleri Bakanlıklarına Ait Atama Kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü Rengim Gökmen başka bir göreve atanmak üzere görevinden alındı. Gökmen'in yerine orkestra şefi ve besteci Selman Ada getirilmişti.

Ayrıca Mardin İl Kültür ve Turizm Müdürü Davut Beliktay, Bursa İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Gedik, Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Velettin Birsöz görevlerinden alındı.

Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne de Kemal Dokuz atandı.

Başbakanlık Müşavirliğine Ayşe Hilal Sayan Koytak, Vakıflar Genel Müdürlüğü Vakıflar Meclisi Üyeliğine Dursun Topaloğlu, Tunceli İl Müftülüğüne Ömer Kardaş, Kilis İl Müftülüğüne Mahmut Karatepe'nin atamaları yapıldı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Konya 8. Bölge Müdürlüğüne Yılmaz Kocaman, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Çoruh Projeleri Artvin 26. Bölge Müdürlüğüne Dinçer Aydoğan atandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Şanlıurfa Bölge Müdürü Cengiz Yıldırım, Tapu ve Kadastro Denizli Bölge Müdürü Semih Ural, Tapu ve Kadastro Konya Bölge Müdürü Tugay Kaya, Tapu ve Kadastro Kayseri Bölge Müdürü Hüseyin Erdoğan Büyükboyacı ve Tapu ve Kadastro Hatay Bölge Müdürü Burhan Göksu başka görevlere atanmak üzere görevlerinden alındı.

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, Metin Yalçın, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğüne İsmail Altınkaynak, Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Hatem Dursun, Tunceli İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Ali Eyyüpkoca, Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Seyfi Özkan, Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Seyit Ali Büyük, Hakkari İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Mahmut Kurtaran, Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Aytekin Girgin, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Hızır Aktaş getirilmesi uygun bulundu.

Dışişleri Bakanlığı Merkezi ve Orta Avrupa Genel Müdür Yardımcılığına Meltem Büyükkarakaş, Protokol Genel Müdür Yardımcılığına Ahmet Cemil Miroğlu ve Dış Politika Danışma Kurulu Üyeliğine, Büyükelçi Ahmet Yıldız atandı.

Avrupa Birliği Bakanlığı Müsteşarlığına ise Büyükelçi Rauf Engin Soysal'ın atanması kararlaştırıldı.

-SAVUNMA BAKANLIĞI-

Yedi yedek subay askeri hakiminin de yeni görev yerlerine atamaları gerçekleştirildi.

Buna göre, Hakim Asteğmen Emre Kaya 1'inci Ordu Komutanlığı emrinden 1'inci Ordu Komutanlığı Askeri Savcılığı Askeri Savcı Yardımcılığına, Hakim Asteğmen Burak Mutlu 1'inci Ordu Komutanlığı emrinden 1'inci Ordu Komutanlığı Askeri Mahkemesi Askeri Hakim Yardımcılığına, Hakim Asteğmen Abdullah Altınbaş 3'üncü Kolordu Komutanlığı emrinden 3'üncü Kolordu Komutanlığı Askeri Savcılığı Askeri Savcı Yardımcılığına, Hakim Asteğmen Mustafa Beydili 3'üncü Kolordu Komutanlığı emrinden 3'üncü Kolordu Komutanlığı Askeri Mahkemesi Askeri Hakim Yardımcılığına, Hakim Asteğmen Süleyman Dursun 1'inci Hava Kuvveti Komutanlığı emrinden 1'inci Hava Kuvveti Komutanlığı Askeri Mahkemesi Askeri Hakim Yardımcılığına, Hakim Asteğmen Mehmet Ali Öncel Hava Eğitim Komutanlığı emrinden Hava Eğitim Komutanlığı Askeri Mahkemesi Askeri Hakim Yardımcılığına, Hakim Asteğmen Abdullah Mesut Durman 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı emrinden 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı Askeri Mahkemesi Askeri Hakim Yardımcılığına getirildi.

-EKONOMİ, TARIM, ENERJİ BAKANLIKLARI-

Ekonomi Bakanlığı Ürün Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürlüğüne Mehmet Karabay'ın, Anlaşmalar Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına Mustafa Tuzcu'nun, İhracat Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına, Şaban Kaan Özdemir'in ve Personel Dairesi Başkanlığına, Mustafa Süleyman Beşli'nin atanması uygun görülürken, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Yenilenebilir Enerji Genel Müdür Yardımcılığına Ramazan Usta'nın atanması kararlaştırıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşavirliğine Tuğçe Özer, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı

Uşak İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Erkan Kahraman, Kütahya İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne, Ender Muhammed Gümüş, Tekirdağ İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne, Zekeriya Sarıkoca getirildi.

-GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI-

Öteyandan Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürlüğüne aynı yer Genel Müdür Yardımcısı Necmettin Erkan, Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdür Yardımcılığına Mikayil Kılıç, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdür Yardımcılığına Osman Nuri Beyhan, Kırklareli Ticaret İl Müdürlüğüne Gültekin Hadi, Amasya Ticaret İl Müdürlüğüne Ahmet Akbay, Aksaray Ticaret İl Müdürlüğüne Vahit Özer, Ankara Ticaret İl Müdürlüğüne Ekrem Yıldız, Gümrük ve Ticaret Başmüfettişliğine Gümrük ve Ticaret Müfettişi Erdem Akılotu, Gümrük ve Ticaret Başmüfettişliğine Gümrük ve Ticaret Müfettişi Alpay Aras, Gümrük ve Ticaret Başmüfettişliğine Gümrük ve Ticaret Müfettişi Murat Çimen,

Gümrük ve Ticaret Başmüfettişliğine Gümrük ve Ticaret Müfettişi Yusuf Biçer atandı.

Atama Kararları Resmi Gazete\'de
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Atama Kararları Resmi Gazete'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement