Atakent Bezkese Camii Önü Güzelleşiyor - Son Dakika
Yerel

Atakent Bezkese Camii Önü Güzelleşiyor

Atakent Bezkese Camii Önü Güzelleşiyor

Dalaman Atakent Mahallesi’nde bulunan Atakent Bezkese Camii önünde bulunan meydanda Dalaman Belediyesi tarafından yapılan düzenleme çalışmaları devam ediyor.

17.10.2014 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dalaman Atakent Mahallesi'nde bulunan Atakent Bezkese Camii önünde bulunan meydanda Dalaman Belediyesi tarafından yapılan düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Dalaman Atakent Mahallesi'nde bulunan Atakent Bezkese Camii önünde bulunan meydanda çevre düzenlemesi yapılıyor. Dalaman Belediyesi tarafından yapılan çalışmaların ardından camii önündeki meydan genişleyerek daha iyi hizmet verir hale getirildi. Camii çevresinde bulunan yollarda da parke çalışmaları tamamlanmak üzere. Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Şaşmaz, "Dalaman Belediyesi olarak Dalaman'ı daha güzel hale getirebilmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Atakent Bezkese Camii önünde yaptığımız çalışma tamamlanmak üzere. Buraya güzel bir meydan kazandırmış olduk. Peyzaj çalışmalarını da mimar arkadaşlarımız tamamlayacak. Ağaçlandırılmış ve çiçeklerle süslenmiş bir meydan olacak olan bu alan tüm Dalaman'a hayırlı olsun" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atakent Bezkese Camii Önü Güzelleşiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement