Ata Demirer Ayrıldıktan Sonra Kendini İşine Verdi - Son Dakika
Magazin

Ata Demirer Ayrıldıktan Sonra Kendini İşine Verdi

Özge Borak'tan sürpriz bir şekilde boşanan ünlü komedyen, 2000 yılında ortaya çıkardığı Veteriner Niyazi Gül karakterini beyazperdeye taşıyor.

26.01.2015 10:23  Güncelleme: 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2000 yılında ortaya çıkardığı Veteriner Niyazi Gül karakterini beyazperdeye taşıyan Demirer, yeni filminin çekimlerine başladı.

ÇEKİMLERE BAŞLADI

Ey­yvah Ey­vah film­le­riy­le si­ne­ma­da ha­tı­rı sa­yı­lır bir iz­le­yi­ci kit­le­si­ne sa­hip olan Ata De­mi­rer, bir sü­re­dir ha­zır­lık­la­rı­nı sür­dür­dü­ğü Ni­ya­zi Gül Dört Na­la fil­mi­nin çe­kim­le­ri­ne İz­mi­r'­de baş­la­dı.

DEMET AKBAĞ VE ŞEBNEM BOZOKLU DA OLACAK

İlk kez 2000 yı­lın­da te­le­viz­yon­da ya­yın­la­nan 'Kor­san TV' isim­li prog­ra­mın­da can­lan­dır­dı­ğı Ni­ya­zi Gül ka­rak­te­ri­ni 15 yıl son­ra be­yazper­de­ye ta­şı­yan De­mi­rer, film­de De­met Ak­bağ ve Şeb­nem Bo­zok­lu ile ka­me­ra kar­şı­sı­na ge­çe­cek.

FİLM MAYIS AYINDA VİZYONA GİRECEK

Aka­de­mik ve­te­ri­ner Ni­ya­zi Gü­l'­ün at ya­rış­la­rın­da ya­şa­dı­ğı ma­ce­ra­la­rı an­la­tan fil­min yö­net­men­li­ği­ni De­mi­re­r'­in ön­ce­ki 4 fil­mi­ni çe­ken Ha­kan Al­gül üst­le­ne­cek. Film ma­yıs ayın­da viz­yo­na gi­re­cek.

Ata Demirer Ayrıldıktan Sonra Kendini İşine Verdi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Ata Demirer Ayrıldıktan Sonra Kendini İşine Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Efe diyari: Iyi cocuk ama kiz yakti basini elemanin. Simdi araniyor hangi komedyene gitsem diye. Gide gide sahan'a gider :))) 4 1 Yanıtla
  • ?: aslinda guzel guleriz 4 0 Yanıtla

Advertisement