Asü'lü Öğrencilerinden Engellilere Yardım - Son Dakika
Yerel

Asü'lü Öğrencilerinden Engellilere Yardım

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Eğitim Fakültesinde bulunan öğrenciler "Engelsiz Yaşam İçin El Ele" kampanyası kapsamında topladıkları 10 bin 296 lirayı tekerlekli sandalye alımı için Şavşat Bedensel Engellilerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne bağışladı.

22.05.2015 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Eğitim Fakültesinde bulunan öğrenciler "Engelsiz Yaşam İçin El Ele" kampanyası kapsamında topladıkları 10 bin 296 lirayı tekerlekli sandalye alımı için Şavşat Bedensel Engellilerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne bağışladı.

Eğitim Fakültesi Dekanı Süleyman Yılmaz, fakültede yaptığı açıklamada, topluma hizmet uygulaması dersi kapsamında böyle bir yardım kampanyasını üniversitede düzenlediklerini söyledi.

Fakültede bulunan öğrencilerin katkısıyla yardım parasının toplandığını belirten Yılmaz, "Öğretmen adayı olan öğrencilerimiz adına sosyal farkındalık oluşturmaya dönük güzel ve verimli bir kampanyayı düzenledik. Bu kapsamda topladığımız 10 bin 296 lirayı Şavşat Bedensel Engellilerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin banka hesabına yatırdık. Üniversitelerin misyonunun yalnızca diploma vermekten ibaret olmadığına inanırız. Öğrencilerimizin yapmış olduğu duyarlı davranıştan dolayı hepsini tebrik ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Asü'lü Öğrencilerinden Engellilere Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • 0852: HELAL ASÜ.LÜ ÖĞRENCİLER ALLAH HERŞEYİ GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN HAYIRLISINI 0 0 Yanıtla

Advertisement