Astsubayın Şehit Edildiği Silahla Polise de Ateş Edilmiş - Son Dakika
Güncel

Astsubayın Şehit Edildiği Silahla Polise de Ateş Edilmiş

Diyarbakır’da şehit edilen Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu’nun Muğla’da yakalanan cinayet şüphelisiyle birlikte ele geçirilen silahın, daha önce Adana’da bir astsubayın evinden çalındığı ve bir narkotik operasyonunda polise karşı kullanıldığı belirlendi.

19.11.2014 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da şehit edilen Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu'nun Muğla'da yakalanan cinayet şüphelisiyle birlikte ele geçirilen silahın, daha önce Adana'da bir astsubayın evinden çalındığı ve bir narkotik operasyonunda polise karşı kullanıldığı belirlendi.

Alınan bilgiye göre, 29 Ekim Çarşamba günü Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde meydana gelen olayda, Diyarbakır 8. Ana Jet Üssü Komutanlığı'nda görevli olan astsubay Necdet Aydoğdu'nun, yanında hamile eşi olduğu sırada maskeli 2 kişinin silahlı saldırısı sonucu şehit edilmesiyle ilgili yürütülen çalışmada ilginç ayrıntılar ortaya çıktı.

Adana'da bir narkotik operasyonu sırasında polise ateş eden kişinin kullandığı silaha ait boş kovanların, Diyarbakır'da Astsubay Nejdet Aydoğdu'nun şehit edilmesi olayında kullanılan silaha ait kovanlar ile eşleştirilmesi sonucu her iki olayda da aynı silahın kulanıldığı belirlendi.

Adana Emniyet Müdürlüğü ekipleri, astsubayın şehit edildiği, narkotik operasyonunda da polise ateş edildiğini belirlediği silahın daha önce Adana'da bir astsubayın evinden çalındığını tespit etti.

Ekipler, her iki olayda da kullanıldığı sanılan silahın Muğla'nın Ortaca ilçesinde Yunus Emre T.'de olduğunu belirledi.

Gözaltına alınan Yunus Emre T.'nin olaylarda silahı kullanıp kullanmadığının belirlenmesine çalışılıyor. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Astsubayın Şehit Edildiği Silahla Polise de Ateş Edilmiş - Son Dakika

  • Malatya'da 18 kilo kubar esrar ele geçirildi
    20:02 Malatya'da 18 kilo kubar esrar ele geçirildi

    Malatya'da yolcu treninde yapılan operasyonda, üç zanlının bagajlarında 18 kilo kubar esrar bulundu. Olayda gözaltına alınan 3 zanlıdan 2'si tutuklandı.

  • Sıfır atıktan kedi evi yaptı, Isparta birincisi oldu
    20:00 Sıfır atıktan kedi evi yaptı, Isparta birincisi oldu

    Isparta'nın Eğirdir ilçesindeki 7. sınıf öğrencisi Harun Aydemir, sıfır atıktan yaptığı kedi evi ile Atıktan Sanata İleri Dönüşüm yarışmasında Isparta birincisi oldu. Aydemir, projenin amacının atık üretimini azaltmak, geri dönüşümü teşvik etmek ve çevreye duyarlılık konularında farkındalık oluşturmak olduğunu belirtti.

  • Geri dönüşüm tesisinde korkutan yangın
    19:58 Geri dönüşüm tesisinde korkutan yangın

    Tekirdağ Çorlu'da bulunan bir geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın, Ergene ilçesinden de görüldü. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kontrol altına almaya çalışıyor.

  • Aydın'da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı
    19:57 Aydın'da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı

    Aydın'ın Germencik ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 3 mahallede düzenlediği operasyonda uyuşturucu madde ve para ele geçirdi. Şüpheliler adliyeye sevk edildi ve 3 kişi tutuklandı, 1 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Akkuyu NGS'de gerginlik: İşçiler, firma yetkililerinin araçlarını taşladı
    19:55 Akkuyu NGS'de gerginlik: İşçiler, firma yetkililerinin araçlarını taşladı

    Mersin'de yapımı devam eden Akkuyu NGS inşaatında çalışan işçiler, taşeron firmanın maaş ödemediğini ileri sürerek eyleme başladı. İşçiler bugün de iş bırakma eylemlerine devam etti ve firma yetkililerinin de olduğu bazı araçları taşladı.

  • VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi
    19:54 VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi

    Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi 18. hafta erteleme maçında VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yenerek galibiyet elde etti. Maçın setleri 17-25, 25-21, 31-29, 14-25 ve 5-15 şeklinde sonuçlandı.

  • TEİS Genel Başkanı: Mide ilaçlarına ilişkin karar eşdeğer ilaç kavramını ve yerli ilaç üretimine olan güveni sarsacak
    19:51 TEİS Genel Başkanı: Mide ilaçlarına ilişkin karar eşdeğer ilaç kavramını ve yerli ilaç üretimine olan güveni sarsacak

    Tüm Eczacı İşverenler Sendikası (TEİS) Genel Başkanı Nurten Saydan, Sosyal Güvenlik Kurumu'nun mide ilaçlarına ilişkin kararıyla ilgili, 'Tasarruf amacı ile yapıldığı iddia edilen bu uygulamalar, eşdeğer ilaç uygulamasını, dolayısıyla da eşdeğer ilaç kavramını ve yerli ilaç üretimine olan güveni sarsacak yanlış uygulamalardır' dedi.


Advertisement