Assan Gıda Yeni Sezona "Merhaba" Dedi - Son Dakika
Güncel

Assan Gıda Yeni Sezona "Merhaba" Dedi

Sektöründe dünya markası Assan Gıda sezon açılışı geleneğini bu yıl da sürdürdü.

23.07.2014 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

40 milyon dolarlık endüstriyel yatırıma sahip Assan Gıda yönetim kurulu ve çiftçileri buluşturduğu sezon açılışıyla yepyeni bir döneme "merhaba" dedi.

Susurluk'ta 20 bin metrekarelik kapalı alan üzerine kurulmuş olan Assan Foods Tesisi 1998 yılında başladığı "sezon açılışı" geleneğini kalabalık bir katılımla bu yıl da sürdürdü. Assan Gıda Yönetim Kurulu, fabrika yöneticileri ve çalışanları ile çiftçileri bir araya geldi. Açılış törenine Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, Kibar Holding CEO'su Tamer Saka Yönetim Kurulu Üyeleri Haluk Kayabaşı ve Serdar Koçtürk, Assan Gıda Genel Müdürü Hakan Koçoğlu, Assan Gıda Operasyon ve Lojistik Direktörü Mustafa Erdoğan ve bölgeden pek çok çiftçi katıldı.

Fabrikada domateslerin döküldüğü havuz başında toplanan katılımcılar sezonun bereketli geçmesi için dua etti. Hayırlı bir sezon olmasını dileyen yönetim kurulu üyeleri çiftçilerle sohbet etti, sorunlarını dinledi.

1998 yılından bu yana Susurluk'taki fabrikada sezon açılışını kutladıklarını belirten Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, Assan Gıda'nın en modern teknolojiyi takip eden endüstriyel yatırımının bugün 40 milyon dolara ulaştığını belirtti. 17 yılda bir dünya markası haline geldiklerini belirten Kibar, geniş ürün yelpazesiyle hem iç piyasaya hem dış piyasaya hitap ettiklerini vurguladı.

Törene katılan Assan Gıda Genel Müdürü Hakan Koçoğlu da 2014-2015 sezonundan beklentilerinin yüksek olduğunu anlattı. Salça ve domates sektöründe 2014 yılının ilk 6 ayını değerlendiren Koçoğlu, "İlk 6 ayı iyi bitirdik, 2014 yılını çift haneli büyüme ile kapatmayı hedefliyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Assan Gıda Yeni Sezona 'Merhaba' Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement