Aso Başkanı Özdebir'den Ankara Valisi Kılıçlar'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Aso Başkanı Özdebir'den Ankara Valisi Kılıçlar'a Ziyaret

Aso Başkanı Özdebir\'den Ankara Valisi Kılıçlar\'a Ziyaret

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir ve Yönetim Kurulu üyeleri, görevine bu hafta başlayan Vali Mehmet Kılıçlar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

25.09.2014 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir ve Yönetim Kurulu üyeleri, görevine bu hafta başlayan Vali Mehmet Kılıçlar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Ankara sanayisi hakkında bilgi veren Özdebir, Türkiye'nin en büyük ikinci kenti Ankara'nın artık bir sanayi şehri olduğuna vurgu yaptı. Ankara'daki OSB'ler hakkında da bilgi veren Özdebir, yeni kurulan Savunma ve Uzay Havacılık İhtisas OSB ile Ostim OSB'nin taşınmasıyla ilgili gelişmeleri aktardı. Özdebir, Vali Kılıçlar'a Akyurt'ta kurulan fuar alanıyla ilgili çalışmaların hızlandırılması konusundaki düşüncelerini aktardı.

Vali Mehmet Kılıçlar ise, eğitim ve çalışma hayatının bazı bölümlerinde Ankara'da bulunduğunu, ancak özellikle 3 yıllık Emniyet Genel Müdürlüğü döneminde Ankara'yı daha yakından tanıma fırsatı bulduğunu ifade etti. Kılıçlar, Ankara'daki OSB'leri en kısa zamanda ziyaret ederek daha yakından tanımak istediğini ifade etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aso Başkanı Özdebir'den Ankara Valisi Kılıçlar'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement