MHP'li Aslan: Kız Çocukları Tehditle Gezi'ye Getirildi - Son Dakika
Güncel

MHP'li Aslan: Kız Çocukları Tehditle Gezi'ye Getirildi

Ünlü oyuncu ve MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mehmet Aslan, Gezi olaylarında yaşadıklarını anlattı. Aslan, kız çocuklarının tehditle 'Gezi'ye getirildiğini söyledi.

06.03.2015 08:14  Güncelleme: 08:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP'den İstanbul Milletvekili aday adayı olan Mehmet Aslan, CNN Türk'te Şirin Payzın'ın sunduğu "Ne Oluyor" programına konuk oldu.

Mehmet Aslan, İç Güvenlik Paketi'nin eleştirirken, Gezi protestolarına da vurgu yaparak, şahit olduğu ilginç olaylara da değindi ve "Kız çocuklarının 'Parka geleceksiniz, eylem yapacaksınız' diye tehditler aldığını gördüm." dedi.

"BEN ORADA DEVLETSİZLİĞİ GÖRDÜM"

Aslan, "Gezi olaylarını doğrusu, yanlışı, yalanı ve gerçeğiyle her şeyini yaşamış biriyim. Dükkanım oraya 6 adım uzakta. Yeşile saygımdan ben de katıldım. Ancak, ben orada devletsizliği de gördüm. Terör örgütü benim ofisimi bastı. " ifadelerini kullandı.

"KIZLARIN TEHDİTLE OLAYLARA ÇEKİLDİĞİNİ GÖRDÜM"

Mehmet Aslan, "Çocukların salya sümük çekilip dövüldüğünü gördüm.. İsim isim fotoğraflarıyla da ispatlarım bunu. Kız çocuklarının 'Parka geleceksiniz, eylem yapacaksınız' diye tehditler aldığını da gördüm." şeklinde konuştu.

MHP\'li Aslan: Kız Çocukları Tehditle Gezi\'ye Getirildi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel MHP'li Aslan: Kız Çocukları Tehditle Gezi'ye Getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Yalanın Bu Kadarınada da pes: Bu kadar saçma bir söz olamaz kimse kimseyi tehditle yürüyüşlere götüremez. kolaysa sen götür de inanalım. cahilliğin bu kadarı pes doğrusu 5 2 Yanıtla
  • ÜFÜRÜKÇÜYE BAK: ulan şaklaban az üfür sosyal demokratlıkta devrimcilikte zorlama olmaz herkes kendi düşüncesine sahip çıktığı ve inandığı dava için oraya giderler sen devrimciliğin ve sosyal demoktratlığın n olduğunu bilmediğin için üfürme bu düşünceler sanırım sizlere ait olan düşüncelerdir hiç bir devrimciye hiç bir sosyal demokrata zorla bişi yaptırılmaz çünki senin bu düşüncen sosyaldemokratlığa ve devrimciliğe aykırıdır herkes devrimci veya sosyaldemokratım diyemez. 5 1 Yanıtla
  • cCc: Helal geziye sadece ulusalcilar ve milliyetçiler katilmaliydi sol örgütler ve pkk katilmamaliydi linç edilmeliydi 2 1 Yanıtla

Advertisement