Askerden Hava Değişimine Gelen Er, Polise Molotof Attı - Son Dakika
Güncel

Askerden Hava Değişimine Gelen Er, Polise Molotof Attı

Adana'da PKK'nın yol kapatıp korsan gösteri yaptığı sırada polise molotof bombası atan kişilerden birinin Tunceli'de askerlik yapan 'er' olduğu ortaya çıktı.

05.10.2015 09:49  Güncelleme: 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da bölücü terör örgütü PKK'nın yol kapatıp korsan gösteri yaptığı sırada polise molotof bombası atan kişilerden birinin Tunceli'de askerlik yaparken hava değişimi için Adana'ya geldiği ortaya çıktı.

UYARILARA KULAK ASMADILAR

İddiaya göre, Gülbahçesi Mahallesi'nde bölücü terör örgütü PKK yandaşları yol kesip ateş yaktı. Polis, olay yerine giderek gösteriye katılanları önce yolu açması için uyardı. Ancak PKK yandaşları el yapımı bomba, havai fişek, molotof bombası ve taş atarak karşılık verince polis de tazyikli su ve biber gazı ile müdahale etti.

ATEŞ AÇILDI

Daha sonra grup içinden polise silahla ateş açıldı. Bunun üzerine polis de ateş açarak gruba karşılık verdi. Grupta bulunan Zekeriya Baysal ve Hayrettin Akman yaralandı. Polis, yaralılar için ambulans çağırıp hastanelere kaldırılmasını sağladı.

YARALI KİŞİ ASKER ÇIKTI

Yaralılardan Hayrettin Akman'ın Tunceli'de vatani görevini yaparken hava değişimi alıp memleketi Adana'ya geldiği ortaya çıktı. Polis, askerden hava değişimine gelen Akman'ın molotof bombası attığını belirledi.

SERBEST KALDI

Hastanede tedavilerinin ardından sorguya alınan zanlılar, daha sonra adliyeye sevk edildi. Akman, asker olduğu için asker tarafından adliyeye götürüldü. Zanlılardan Zekeriya Baysal tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Akman adli kontrol ile serbest bırakıldı.

Askerden Hava Değişimine Gelen Er, Polise Molotof Attı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Askerden Hava Değişimine Gelen Er, Polise Molotof Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • VATAN: ASKERDE YEDİĞİ EKMEKTE SUDA HAKKIM VAR HARAM OLSUN AHİRETTE ALACAM 39 9 Yanıtla
  • Deniz: Bislik gebertecen böylelerine ambulans ne cagiriyosun ya 34 7 Yanıtla
  • Türkün gücü: Sizin kanınızı ... 34 6 Yanıtla
  • murat51: asker zaıyatı denen bısey var bıtırın işinı her şeyıde benmı ogretıcem sıze 34 2 Yanıtla
  • nurhakli bayram: adam ne yapsin seytan paslamistir. 10 18 Yanıtla
  • uğur: Devlet böyle babanızın çiftliği değil, keyfinize göre devlet yönetemezsiniz.böyle adalet olmaz. Molotof atanı vurup indireceksin. 24 2 Yanıtla
  • AZRAİLBOZKURT : Hain hainin sonu asılmak gereğini birlikteki asker arkadaşları halletsin 20 5 Yanıtla
  • VATANPERVER: VATANIMIZDA YAŞAYAN TÜM İNSANLAR ŞAPKALARINI ÖNÜNE ALP DÜŞÜNMELİ BU VATAN HİÇ BİR ZAMAN HAİNLERİ AFFETMEMİŞTİR VATANA İHANET EDENLER İYİ DÜŞÜNMELİ 21 2 Yanıtla
  • ORTA YOL : HAVA DEĞİŞİMİNE GELDİ YA TAMDA MANAYA UYGUN İŞ YAPTI.ŞİMDİ AÇIK HAVADAN KAPALI HAVAYA GİRECEK .DEMEKKİ AÇIK HAVANIN OKSİJENİ AĞIR GELDİ BU VATANDAŞA . 19 3 Yanıtla
  • 858: bu adana neymiş yahu hergün olay hergün pislik bitmiyor 17 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement