Asker Yemin Törenine Gelen Aile Kaza Yaptı: 1 Ölü, 6 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Asker Yemin Törenine Gelen Aile Kaza Yaptı: 1 Ölü, 6 Yaralı

Asker Yemin Törenine Gelen Aile Kaza Yaptı: 1 Ölü, 6 Yaralı

Burdur'da askerlik yapan oğullarının yemin töreni için İzmir'den gelen ailenin bulunduğu minibüs, hafif ticari araçla çarpıştı.

10.04.2015 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur'da askerlik yapan oğullarının yemin töreni için İzmir'den gelen ailenin bulunduğu minibüs, hafif ticari araçla çarpıştı. Kazada 3 yaşındaki Emir Tavaş öldü, 6 kişi yaralandı.

Kaza saat 08.30 sıralarında Burdur- Yeşilova Karayolunun 30'uncu kilometresinde meydana geldi. 58'inci Piyade Alayı'nda askerlik yapan oğulları Fehim Bayramcı'nın yemin törenine katılmak üzere İzmir'den gelenleri taşıyan İsmail Bayramcı yönetimindeki 35 E 2965 plakalı minibüs, 50 yaşındaki Faruk Çakmak yönetimindeki 15 LA 377 plakalı hafif ticari araçla kafa kafaya çarpıştı. Minibüste bulunan 3 yaşındaki Emir Tavaş olay yerinde yaşamını yitirdi. Her iki sürücü ile 56 yaşındaki Ahmet Bayramcı, 51 yaşındaki Necla Bayramcı, 47 yaşındaki Fermin Bayramcı ve 40 yaşındaki Reyhan Köylü ağır yaralandı.

Ambulanslarla Burdur Devlet Hastanesi'ne götürülen yaralılardan, durumları ağır olan Necla Bayramcı ve Fermin Bayramcı Isparta Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Kazayı haber alarak hastaneye gelen Fehim Bayramcı'yı komutanları teselli etti. Kaza yerindeki incelemelerin ardından her iki araç yoldan kaldırıldı. - Burdur

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Asker Yemin Törenine Gelen Aile Kaza Yaptı: 1 Ölü, 6 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement