Aşk İddiası Güldürdü - Son Dakika
Magazin

Aşk İddiası Güldürdü

Aşk İddiası Güldürdü

Ezel Dizisinin Yaralı Aşıkları Kenan İmirzalıoğlu ve Cansu Dere, Önceki Akşam Taksim'de Bir Otelde...

11.11.2013 11:03  Güncelleme: 13:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir dönem ekranda fırtınalar gibi esen 'Ezel' dizisinin efsane "aşıkları" buluştu.

Dizideki aşklarıyla milyonları ekrana kilitleyen Cansu Dere ve Kenan İmirzalıoğlu, önceki gün kafa karıştırdı. Daha önce de haklarında çıkan aşk dedikodularını yalanlayan İmirzalıoğlu ve Dere, Taksim'deki bir otelin restoranında buluştu. İkiliye gecede Burçin Terzioğlu ve Murat Yıldırım çifti eşlik etti. Mekana saat 20.00'da gelen ekip, geceye akşam yemeğiyle başladı.

GECE BOYUNCA KUR YAPTILAR

İmirzalıoğlu ve Dere'nin mekanda oldukça samimi olduğu gözlendi. Yemek sonrası şampanya patlatarak keyiflenen İki oyuncu, otelin bar kısmında eğlencelerine devam etti. Gece boyunca birbirine iki sevgili gibi kur yapan İmirzalıoğlu ve Dere, mekandan tam 5 saat sonra çıktı.

AŞK SORUSU GÜLDÜRDÜ

Kapıda gazetecilerin beklediğinden haberi olmayan ikili, mekandan birlikte ayrıldı. Flaşların patlamasıyla şoke olan ünlü oyuncular, panikle arabaya doğru yöneldi. Yakışıklı oyuncu sessizliğe bürünürken Dere, gazetecilerin "Yeni bir aşk mı?" sorusuna gülerek karşılık verdi.

Mekana ayrı ayrı gelen Kenan İmirzalıoğlu ve Cansu Dere, objektiflere yakalanınca kısa süreli şaşkınlık yaşadı. Ekip gece sonunda Kenan İmirzalıoğlu'nun evine gitti.

Kaynak: HALİL ÇİLİNGİR/ TAKVİM

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Aşk İddiası Güldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement