Aşk'ı Niyaz'ın Açılışını Başkan Çerçi Yaptı - Son Dakika
Yerel

Aşk'ı Niyaz'ın Açılışını Başkan Çerçi Yaptı

Aşk\'ı Niyaz\'ın Açılışını Başkan Çerçi Yaptı

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, 475. Uluslararası Mesir Macunu Festivali kapsamında hazırlanan ‘Aşk-ı Niyaz’ geleneksel sanatlar sergisinin açılışını yaptı.

21.04.2015 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, 475. Uluslararası Mesir Macunu Festivali kapsamında hazırlanan 'Aşk-ı Niyaz' geleneksel sanatlar sergisinin açılışını yaptı.

Manisa İl Kültür Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen sergi açılışına, Başkan Mehmet Çerçi'nin yanı sıra eşi Melek Çerçi de katıldı. Zuhal Sevil Dindar, Suna Deveci Ongan, Sıdıka Gök, Büşra Akarsu, Azra Kara, Akın Ongan, Eda Bayraktar'ın eserlerinin yer aldığı sergide; tezhip, minyatür, ebru ve hüsnü hat çalışmaları bulunuyor. Toplam 32 eserin yer aldığı 'Aşk'ı Niyaz' geleneksel sanatlar sergisi, Mesir Macunu Festivali boyunca ziyaretçilere açık olacak. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, "Sanat ve kültür bir toplumun olmazsa olmazlarındandır. Sanatsal ve tarihi değeri olan herşeyin bizim için ayrı bir önemi vardır. Bu nedenle burada emeği geçen herkesi yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aşk'ı Niyaz'ın Açılışını Başkan Çerçi Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement