Asi Tayfa, Maça "Sizin Ölünüz Leş, Diriniz Kalleştir" Pankartıyla Maça Çıktı - Son Dakika
Spor

Asi Tayfa, Maça "Sizin Ölünüz Leş, Diriniz Kalleştir" Pankartıyla Maça Çıktı

Bodrum'un Asi Tayfa takımı, Vanlı şehit arkadaşlarını anarken sahaya "Bizim ölümüz şehit, dirimiz askerdir. Sizin ölünüz leş, diriniz kalleştir. Kahrolsun PKK' yazılı pankartla sahaya çıktı.

12.02.2016 13:44  Güncelleme: 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrumspor taraftar grubu Asi Tayfa üyeleri, Bodrum'da düzenlenen Bodrum Kaymakamlığı Mahalleler Arası Futbol Turnuvası çeyrek final maçında Vanlı Şehit arkadaşları Vedat Dolançay'ı andı. Asi Tayfa takımının Vanlı şehit arkadaşlarını anması ve sahaya "Bizim ölümüz şehit, dirimiz askerdir. Sizin ölünüz leş, diriniz kalleştir. Kahrolsun PKK' yazılı pankartla sahaya çıkması karşılaşmaya damga vurdu.

ISINIRKEN TİŞÖRT GİYİP, ANDILAR

20 Takımın katıldığı turnuvaya Asi Tayfa adıyla katılan taraftar grubu, Cizre'de şehit düşen ve Çarşamba günü memleketi Van'da son yolculuğuna uğurlanan şehit Vedat Dolançay'ı ilk olarak, çeyrek final maçı öncesi Dolançay'ın fotoğrafının bulunduğu t-shirt ile ısınarak andılar.

"SİZİN ÖLÜNÜZ LEŞ, DİRİNİZ KALLEŞTİR"

Asi Tayfa takımı maça üzerinde 'Bizim ölümüz şehit, dirimiz askerdir. Sizin ölünüz leş, diriniz kalleştir. Kahrolsun PKK' yazılı pankartla çıkarken, tribünlerde de üzerinde 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez' yazılı dev pankart açıldı.

"KARDEŞLERİMİZİ ANMAK İSTEDİK"

Maç öncesi gerçekleştirilen saygı duruşunun ardından tribünlerde 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' tüm şehitler anılırken, karşılaşma öncesi Şehit Dolançay ile Bodrum'da 3 yıl amatör kümede top oynadığını belirten Ümit Kınalı ise şunları söyledi; "Asi Tayfa'nın takım kaptanıyım. Bugün Kaymakamlık Turnuvasında çeyrek final maçı oynayacağız. Vedat kardeşimizle daha önce böyle çeşitli turnuvalarda kalecimizdi. Beraber Konacıkspor'da da 3 sene lisanlı olarak futbol oynadık. Bugün de kardeşimizi anmak için böyle bir şey yaptık. Diyecek bir şey yok".

"O KÜRTTÜ, BEN TÜRKÜM"

Ümit Kınalı ayrıca, " O Kürttü, ben Türküm. Aynı sahada top koşturduk. Kardeş gibiydik. Diyecek bir şeyim yok. Herkes şapkasını önüne koyup bir daha düşünsün" dedi.

ASİ TAYFA FARK ATTI

Asi Tayfa ile Çarşı Mahallesi arasında Bodrum İlçe Stadı'nda oynanan çeyrek final maçını Asi Tayfa 5-0 kazanarak yarı finale yükseldi.


Asi Tayfa, Maça "Sizin Ölünüz Leş, Diriniz Kalleştir" Pankartıyla Maça Çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Asi Tayfa, Maça 'Sizin Ölünüz Leş, Diriniz Kalleştir' Pankartıyla Maça Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (62)

  • Nerde insanlık: Deniz naki çocuklar ölmesin dedi 12 maç ceza verildi merak ediyorum bu pankarti taşıyanlar ne tur ceza alacak 62 57 Yanıtla
  • CUMHURREIS: pkk ve pkkyi seven destekleyen kalpden inanan herkes kallesdir ve insaAllah dualarmizla helak olup gideceklerdir bu cennet vatan TURKIYEnindir koruyucusu ve sahibide ancak ALLAH (c.c) dir 43 38 Yanıtla
  • FANI DÜNYA: bakalım buna ne ceza verecekler iki yüzlü federasyon. gel de bu kalleşlerle kardeş ol. 32 28 Yanıtla
  • Ateist: TFF adamsan ceza ver 37 22 Yanıtla
  • amedli21: amedsporun pankartı çocuklar ölmesin maça gelsindi ama federasyon denen işe yaramaz kurum yasakladı ceza verdi. şimdi bu ne..doktor bu ne.. 29 26 Yanıtla
  • trabzonlu: Helal olsun kardeşlerim .Adam gibi adamlar 32 19 Yanıtla
  • EMRE GÜLEZ: FİSTANLILARA KAPAK OLSUN 27 9 Yanıtla
  • metin: üç beş zbdi pkk ye meydan okumuş vatanı kurtarmış:) 14 22 Yanıtla
  • Azad : Siz ne insan nede islamla Bir baginiz var allahinizdan bulun fasist kafatasi 17 17 Yanıtla
  • Canan: Bu faşist turkçu ırkçı zihniyetinizle kürtleri kaybetiniz kürtler devletle bağını kopardı yani kürtlere bölücü diye diye Kendiniz ülkeyi böldünüz . 9 24 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement