Asfalt Plenti Tamamlanma Aşamasına Geldi - Son Dakika
Yerel

Asfalt Plenti Tamamlanma Aşamasına Geldi

Asfalt Plenti Tamamlanma Aşamasına Geldi

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yapımı tamamlanmak üzere olan Battalgazi Belediyesi Asfalt Plent Tesisi’nde incelemelerde bulundu.

12.11.2015 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yapımı tamamlanmak üzere olan Battalgazi Belediyesi Asfalt Plent Tesisi'nde incelemelerde bulundu.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları Yaşar Karataş, Nevzat Aslan, Fen İşleri Müdürü Fuat Gözeneli ve Park ve Bahçeler Müdürü Haluk Şener ile birlikte yapımı tamamlanmak üzere olan Battalgazi Belediyesi Asfalt Plent Tesisi'ni gezdi. çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Gürkan, "Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından planlanıp icra edilmesi aşamasına getirilen Asfalt Plentimiz, kısa zaman sonra faaliyete geçirilecektir. Ben inanıyorum ki plentimiz bir ay sonra faaliyete geçirilecek. Ancak önümüz kış olduğu için sanıyorum ilkbaharda aktif anlamda üretime başlayacaktır. Tesis şu anda hem çevreye duyarlı olması anlamında, hem hızlı üretim potansiyeli olması anlamında, yerli olması ve parçalarının kendi memleketimizde üretilmesi hasebiyle önemli bir tesis olacak. Ben bu tesisin Battalgazi'mize, Malatya'mıza ve hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Asfalt Plenti Tamamlanma Aşamasına Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement