ASELSAN: Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ni KORKUT Korumayacak - Son Dakika
Ekonomi

ASELSAN: Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ni KORKUT Korumayacak

"Cumhurbaşkanlığı Külliyesi KORKUT Hava Savunma Sistemi ile korunacak" iddiaları ASELSAN tarafından yapılan açıklama ile yalanlandı.

31.08.2015 12:10  Güncelleme: 13:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ASELSAN'dan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin "KORKUT Hava Savunma Sistemi" ile korunacağı yünündeki iddialar üzerine yapılan açıklamada, "KORKUT Hava Savunma Sistemi'nin Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'yle hiçbir ilgisi yok" denildi.

Şirketten yapılan açıklamada, bazı basın-yayın organlarında yer alan, "Cumhurbaşkanlığı Külliyesi KORKUT Hava Savunma Sistemi ile korunacak" iddiaları hatırlatılarak, konuya ilişkin açıklama yapılmasına ihtiyaç duyulduğu belirtildi.

"KORKUT'UN KÜLLİYE İLE İLİŞKİSİ BULUNMUYOR"

Açıklamada, KORKUT Hava Savunma Sistemi'nin, hareket halindeki birliklerin hava savunması görevini yerine getirmek üzere Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ihtiyacı için geliştirildiği anımsatılarak, "KORKUT Hava Savunma Sistemi'nin Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'yle hiçbir ilgisi bulunmadığı gibi, Cumhurbaşkanlığının korunmasıyla alakalı herhangi bir çalışma veya projemiz de söz konusu değildir" ifadesi kullanıldı.

ASELSAN: Cumhurbaşkanlığı Külliyesi\'ni KORKUT Korumayacak
Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi ASELSAN: Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ni KORKUT Korumayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • sinan: Hırsızlığa karşıda koruma yapar mı??? 21 20 Yanıtla
  • Kötü söz sahibinin.: Reiss sana uzanan dilleri eşşek Arisiii SOKSUN EMiiii ... 21 15 Yanıtla
  • Kötü söz sahibinin.: Reiss sana uzanan dilleri eşşek Arisiii SOKSUN EMiiii ... 15 13 Yanıtla
  • akp li: dünya tayıpte kurkacak 11 15 Yanıtla
  • TELKİN: BUKADAR İFTİRADA GÖRÜLMEDİ ARTIK YETER, OYUMU BU YÜZDEN VERİYORUM AK PARTİYE 15 10 Yanıtla
  • dddd: geberdiniz hasedinizden beter olun bu ulkeyi ne chp n mhp yönetemez artık hdp yi soylmeme gerek bile yok büyük başkan r t e 15 7 Yanıtla
  • DEMEKKİ YUSUF YUSUF YUSUF BAŞLAMIŞ: KORKUNUN GÖZÜNÜ SEVEYİM AMA SAYIN TAYYİP ERDOĞAN NYAZIKKİ KORKUNUN ECELE FAYDASI YOKTUR SEN BU KADAR SEVİLEN ADAMSAN NEDEN BU KORKU NEDEN BU KADAR KORUMA NEDEN UÇAK ALDIN NEDEN KURŞUN GEÇİRMEZ MERCEDESE BİNİYORSUN SENDE BİLİYORSUNKİ HARAMİ HARAMZADESİN SUÇLUSUN AVRUPADA KİMSE SARAYINA SİLAH ALMIYOR ÇÜNKİ SUCLU DEĞİLKİ VATAN HAİNİ DEĞİLKİ SEN BUNLARI BİR DÜŞÜN KUL HAKKI YEMEK KORKUDUR TELAŞTIR SENDE BUNLAR VAR. 6 15 Yanıtla Tevfik: Dogru soluyon beyaz sarayda aynisi 3 0
  • Filiz emer: Şu reklamlardan nalet olsun ya bi haber izletmiyor bize. Bi daha girmem bu siteye 20 0 Yanıtla
  • Gereksiz: Erdoğan düşmanlığı kişisel görüştür bir şey diyemem ama bunu salaklıkla karıştırdığıunızda söylerim. Ulan o sarayda kim olursa olsun korunacak ne cins insansınız??Kaldı ki bu sistem jet ve helikopterlere karşı kullanılır. Sizin hayran olduğunuz baldırı çıplak teröristlere karşı değil. Ha zaten çok yiyorsa adam orada gidin saraya cibilliyetsizler. Sev ya da sevme adam ülkenin başı elbette kotunacak. Bisikletle mi gezeydi?Beyinsiziniz inanamıyorum bu salaklıklarınıza.. 14 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Mali Müşavirler İş Yükünden Şikayetçi
    13:26 Mali Müşavirler İş Yükünden Şikayetçi

    Van Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Odası Başkanı Yakup Örenci, mali müşavirlerin işlerini yapamaz duruma geldiğini belirterek, Gelir İdaresi Başkanlığı'nın dijital sistemlerinin sorunsuz çalışması ve mali tatilin gerçek anlamda uygulanmasını talep etti. Örenci, ayrıca beyan bildiriminin sadeleştirilmesi ve muhasebe işlemlerinin uygulanabilir hale getirilmesini istedi.

  • Posof Belediyesi 36 Milyon TL Borçla Karşı Karşıya
    13:16 Posof Belediyesi 36 Milyon TL Borçla Karşı Karşıya

    Ardahan'ın Posof ilçesi, 36 milyon lira borcuyla gündemde. Belediye Başkanı Erdem Demirci, borcun karşılığı olmadığını ve şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla yöneteceklerini söyledi.

  • Osmaniyeli Restoran İşletmecileri, Cafe ve Restoran Boykotuna Tepki Gösterdi
    13:03 Osmaniyeli Restoran İşletmecileri, Cafe ve Restoran Boykotuna Tepki Gösterdi

    Osmaniyeli restoran işletmecileri, Türkiye çapında 20-21 Nisan tarihlerinde yapılan cafe ve restoran boykotuna tepki gösterdi. İşletmeciler, yüksek maliyetler ve ekonomik sıkıntılar nedeniyle fiyatları artırmak veya işletmeleri kapatmak dışında başka bir seçenekleri olmadığını belirtti. Üretimin olmadığı sürece işletmelerin batmaya mahkum olduğunu ifade eden esnaflar, üretimin artmasıyla birlikte fiyatların düşeceğini ve vatandaşların daha uygun fiyatlarla yemek yiyebileceğini dile getirdi.

  • Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Odası Başkanı: Seçim öncesi verilen prim günü sözleri tutulmadı
    12:44 Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Odası Başkanı: Seçim öncesi verilen prim günü sözleri tutulmadı

    Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Odası Başkanı Ferhat Evsen, Bağ-Kur'lu esnafa seçimlerden önce verilen 7 bin 200 prim günü sözünün tutulmadığını belirterek, esnafa SSK'lı olmaları yönünde çağrıda bulundu. Evsen, yetkililerden olumlu sonuç alamadıklarını ve esnafların kendi kaderlerine terk edildiğini ifade etti.

  • Kayseri Serbest Bölge'de Yeni Yatırım ve Projeler
    12:44 Kayseri Serbest Bölge'de Yeni Yatırım ve Projeler

    Kayseri Serbest Bölge Yönetim Kurulu Başkanı ve Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, Bölge'de hayata geçirilen yeni yatırım ve projeler hakkında tanıtım toplantısı düzenledi. Yapılan çalışmaların Serbest Bölge'nin cazibesini artırdığını belirten Palancıoğlu, yatırımların devam edeceğini vurguladı.

  • Domaniç Köylere Hizmet Götürme Birliği 2024 Nisan Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
    12:25 Domaniç Köylere Hizmet Götürme Birliği 2024 Nisan Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

    Domaniç ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliği, 2024 yılı Nisan ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Meclis Katip Üyesi ve Meclis Başkan Vekilleri seçildi, 2024 Yılı Plan ve Bütçe Komisyonu oluşturuldu. Birlik Encümenine muhtar üye seçimi yapıldı ve 2023 yılı Birlik faaliyet raporu ile kesin hesabı okundu.

  • CHP Milletvekili: Dolaylı vergiler adil değil, gelir üzerinden vergi alınmalı
    12:07 CHP Milletvekili: Dolaylı vergiler adil değil, gelir üzerinden vergi alınmalı

    CHP İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, dolaylı vergilerin ağırlığının arttığını ve bu durumun dar ve orta gelirli vatandaşları olumsuz etkilediğini belirtti. Salıcı, gelir üzerinden vergi alan bir sistem önerdi.


Advertisement