Asansör Faciasında Ölen Bilal Bal ve Murat Usta Giresun'da Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Asansör Faciasında Ölen Bilal Bal ve Murat Usta Giresun'da Toprağa Verildi

Asansör Faciasında Ölen Bilal Bal ve Murat Usta Giresun\'da Toprağa Verildi

İstanbul Mecidiyeköy'deki asansör faciasında ölen 10 işçiden 29 yaşındaki Murat Usta Giresun'un Dereli, 23 yaşındaki Bilal Bal ise Şebinkarahisar ilçesinde gözyaşlarıyla toprağa verildi.

08.09.2014 16:39  Güncelleme: 17:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Mecidiyeköy'deki asansör faciasında ölen 10 işçiden 29 yaşındaki Murat Usta Giresun'un Dereli, 23 yaşındaki Bilal Bal ise Şebinkarahisar ilçesinde gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Murat Usta'nın cenazesi, yakınları tarafından Giresun'un Dereli İlçesi'ne bağlı Sarıyakup Köyü'ne getirildi. Köydeki Çatalan Camii'nde öğlen namazı sonrası cenaze namazı kılındı. Cenazeye AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, Giresun Vali Yardımcısı Barış Demirtaş, Dereli Kaymakamı Ömer Faruk Kala, İl Jandarma Komutanı Albay Ali İhsan Ersoy, Dereli Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu, Murat Usta'nın babası Dursun, annesi Gülüşan, eşi Ayşe Usta, yakınları ve vatandaşlar katıldı.

EKMEK PARASI İÇİN ÇALIŞIYORDU

Kaymakam Kala ile Vali Yardımcısı Demirtaş, eşinin tabutuna sarılarak gözyaşı döken 8 aylık hamile Ayşe Usta'ya başsağlığı dileyerek devlet olarak yanlarında olacaklarını söyledi. Dursun ve Gülüşan Usta da, tek oğulları Murat Usta'nın tabutunun başında ağıtlar yaktı. Baba Dursun Usta, oğlunun daha önce de Giresun'da inşaatlarda çalıştığını belirterek, "Sonra İstanbul'a gitti. Ekmek parası için çalışıyordu" dedi.

BEBEĞİMİZ İÇİN ALIŞVERİŞ YAPACAKTIK

Usta'nın 8 aylık hamile eşi Ayşe Usta ise sabah işe gönderdiği eşinin gece ölüm haberini aldığını anlattı. Ayşe Usta, "Asansörün bozuk olduğunu söylemişti. İşinden memnundu ama ağır işleri vardı. Ekmek parası için çalışıyordu. Kızımıza 'Gizem' adını vermek istiyordu. Pazar günü de bebeğimiz için alışveriş yapacaktık. Ama bizi bırakıp gitti" diyerek ağladı.

Murat Usta'nın cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından aynı yerdeki mezarlıkta gözyaşları arasında toprağa verildi.

BİLAL BAL ŞEBİNKARAHİSAR'DA TOPRAĞA VERİLDİ

Aynı olayda ölen Bilal Bal'ın cenazesi ise memleketi Şebinkarahisar İlçesi'ne bağlı Ahırcık Köyü'ne getirildi. Köydeki Velioğlu Mahallesi Cami'nde öğle namazı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından Bal'ın cenazesi de gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Asansör Faciasında Ölen Bilal Bal ve Murat Usta Giresun'da Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement