Arslan: Birlik Bütünlük Şampiyonluk Getirir - Son Dakika
Güncel

Arslan: Birlik Bütünlük Şampiyonluk Getirir

Arslan: Birlik Bütünlük Şampiyonluk Getirir

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan basın mensuplarıyla bir araya gelerek yeni sezon öncesi Şanlıurfaspor'un durumunu değerlendirdi.

28.08.2014 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GAP Vadisi Tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Teknik Direktör Cihat Arslan ve Genel Koordinatör Hüseyin Dağ, yeni sezon öncesi Şanlıurfaspor'u hakkında bilgi verdi.

Arslan, kampı tamamladıklarını ve uyum sorununu büyük ölçüde aştıklarını belirtirken, "Gelen ve giden oyuncularımız oldu. 16 oyuncu geldi, geçen sezonda elimizde 6 oyuncu bulunuyor. Yeni bir değişim, yeni bir kabuk değişimi. Hazırlık dönemi olumlu geçti, iyi kaynaştık. Sanki birbirini daha önce tanıyorlardı. Tesislerde ufak tefek sorunlarımız vardı, onları da Belediye Başkanımız Celalettin Güvenç'in desteği ile çözdük gibi. Burada geldiğimizde kötü bir saha bulduk, maalesef ilk maçımızı burada oynayamayacağız, ilk maçımızı burada taraftarımızın karşısında oynamak isterdik. Ama olmadı" diye konuştu.

'ELAZIĞ'DA OYNAMAK BİZİ ÜZDÜ'

Şanlıurfaspor Genel Koordinatörü Hüseyin Dağ ise, kendisinin takım ve yönetim arasında köprü görevini üstlendiğini kamuoyuna açıklarken, Teknik Direktör Cihat Arslan'ın çözüm odaklı bir insan olduğuna dikkat çekti.

Dağ, "Hocamız, geçen sezon İstanbul B.B.Spor'u şampiyon yapan bir hocadır. Kamuoyunun yakından tanıdığı şampiyon bir hocadır. İnşallah sezon sonu başarılı oluruz ve amacımıza ulaşırız" dedi.

Stadının çimlerinin yanmasıyla ilgili olarak ise Dağ, stadın kulüp tarafından haftalık olarak kiralandığını belirterek, "Bazıları çimlerin yanmasını yönetimden kaynaklı olduğunu söylüyor. Bunun Şanlıurfaspor yönetimiyle hiçbir alakası yoktur. Stadın her şeyi gençlik sporun yönetimindedir. Bizim sahaların bakımı ise kulübün yönetimindedir. Burada biz suçlu aramıyoruz. Ama gidip Elazığ'da maç yapmamız bizlere çok yüklü bir maddi bir külfet getirecektir. Bizim için büyük sıkıntı budur. Taraftarımız ile buluşamamamız ve Elazığ'da oynamamız bizleri üzmüştür. Bir an önce kendi sahamızda oynamak istiyoruz. Bizim o statla ilgili hiçbir alakamız yok. Hatta bizi eleştiriyorlar niye gidip stadı denetlemediniz diye, bizim stadı denetleme gibi bir yetkimiz yok" diye konuştu.

Konuşmaların ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Teknik Direktör Cihat Arslan, kampın çok verimli geçtiğini ve çok özverili futbolcuların olduğunu belirtti ve Marius Niculae'nın kamp sürecinde gösterdiği performansının istenilen düzeyde olmadığından dolayı gönderildiğini ifade etti.

FAYDALI OYUNCU GELSİN DERİM

Şampiyonluk ile ilgili olarak ise Arslan, "Şampiyon olmak için istediğimiz puanları topladığımız ile şampiyon olabiliriz. Burada konuşmakla şampiyon olabilseydik biz hafta sonu maça çıkmazdık. İstediğimiz puanları alırsak biz zaten şampiyon oluruz diyebiliriz. Şuan Kayserispor, Gaziantep B.B. Spor, Antalyaspor, gibi takımlar bizden çok daha pahalı transferler yaptı. Örneğin bir Nobre 2 milyon Euro'ya oynuyor. Biz bunlarla mücadele edeceğiz. Kayseri'nin önünde yüzde yüz bitiririz diyemem, süreç bizi o noktaya getirecek" dedi.

'Yabancı bir transfer daha yapılacak mı' sorusuna Arslan, "Yabancı oyuncudan daha çok faydalı oyuncu gelsin isterim. Görüştüğümüz oyuncular var. Ama mali tablo bizi nereye görür onunda hesabını yapıyoruz. Şimdi asıl düşündüğümüz konu bu hafta Adanaspor maçıdır. Şuan bu maça odaklanmışız" diye ifade etti.

STADIN DURUMU

Stadın sorunu ile ilgili de basın mensuplarına açıklama yapan Arslan, "Stat ile ilgili çalışmalar yapıldı. Ben üzülüyorum açıkçası. Deplasman oynamaya bundan korkmuyoruz. Bizim amacımız, ilk maçımızı GAP Arena'da oynayıp o enerjiyi yakalamaktı. Herkesin istediği taraftarımız önünde o baskıyı yakalamaktı. Benimde tahminim 2 maçın üzerine geçmektir. İnşallah o arayı kapatırlar.

Şehirdeki hava ile ilgili olarak, inşallah alacağımız başarılı sonuçlarla bu havayı yakalarız, şampiyonluk herkesin ortak hareketi ile yakalanabilinir. Bir camianın şampiyonluğu bence 2-3 kişinin üzerinden geçmez diye düşünüyorum. Şampiyonluk birlikten gelir. Herkesin ortak düşüncesi ile şampiyonluk gelir" dedi.
(Kaynak:Gazeteİpekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Arslan: Birlik Bütünlük Şampiyonluk Getirir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Geri dönüşüm tesisinde korkutan yangın
    19:58 Geri dönüşüm tesisinde korkutan yangın

    Tekirdağ Çorlu'da bulunan bir geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın, Ergene ilçesinden de görüldü. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kontrol altına almaya çalışıyor.

  • Aydın'da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı
    19:57 Aydın'da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı

    Aydın'ın Germencik ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 3 mahallede düzenlediği operasyonda uyuşturucu madde ve para ele geçirdi. Şüpheliler adliyeye sevk edildi ve 3 kişi tutuklandı, 1 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Akkuyu NGS'de gerginlik: İşçiler, firma yetkililerinin araçlarını taşladı
    19:55 Akkuyu NGS'de gerginlik: İşçiler, firma yetkililerinin araçlarını taşladı

    Mersin'de yapımı devam eden Akkuyu NGS inşaatında çalışan işçiler, taşeron firmanın maaş ödemediğini ileri sürerek eyleme başladı. İşçiler bugün de iş bırakma eylemlerine devam etti ve firma yetkililerinin de olduğu bazı araçları taşladı.

  • VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi
    19:54 VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi

    Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi 18. hafta erteleme maçında VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yenerek galibiyet elde etti. Maçın setleri 17-25, 25-21, 31-29, 14-25 ve 5-15 şeklinde sonuçlandı.

  • TEİS Genel Başkanı: Mide ilaçlarına ilişkin karar eşdeğer ilaç kavramını ve yerli ilaç üretimine olan güveni sarsacak
    19:51 TEİS Genel Başkanı: Mide ilaçlarına ilişkin karar eşdeğer ilaç kavramını ve yerli ilaç üretimine olan güveni sarsacak

    Tüm Eczacı İşverenler Sendikası (TEİS) Genel Başkanı Nurten Saydan, Sosyal Güvenlik Kurumu'nun mide ilaçlarına ilişkin kararıyla ilgili, 'Tasarruf amacı ile yapıldığı iddia edilen bu uygulamalar, eşdeğer ilaç uygulamasını, dolayısıyla da eşdeğer ilaç kavramını ve yerli ilaç üretimine olan güveni sarsacak yanlış uygulamalardır' dedi.

  • CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, İzmir Esnaf Buluşması'na katıldı
    19:49 CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, İzmir Esnaf Buluşması'na katıldı

    CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) tarafından düzenlenen 'Esnaf Buluşması'na katıldı. Tugay, İzmir'in su ihtiyacı ile ilgili projelerini anlattı ve musluktan rahatça içilebilecek, tadı güzel suyun akacağını söyledi.

  • TTSO Mart Ayı Meclis Toplantısında Trabzon'un Gelişimi Konuşuldu
    19:47 TTSO Mart Ayı Meclis Toplantısında Trabzon'un Gelişimi Konuşuldu

    Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) mart ayı Meclis Toplantısı'nda, Trabzon'un gelişimi için talepler ve beklentiler dile getirildi. TTSO Meclis Başkanı Şadan Eren, istihdamı artırıcı projelerin desteklenmesi, turizme yeni destinasyonlar kazandırılması, gastronomi turizmine katkı sunulması gibi konuların önemine vurgu yaptı. TTSO Başkanı Erkut Çelebi ise seçim kampanyası süresince belediye başkan adaylarıyla görüşerek taleplerini ilettiklerini ve bu vaatlerin takipçisi olacaklarını belirtti.

  • Cumhur İttifakı'nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, Güllük ve Çomakdağ mahallesini ziyaret etti
    19:35 Cumhur İttifakı'nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, Güllük ve Çomakdağ mahallesini ziyaret etti

    Cumhur İttifakı'nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, Güllük ve Çomakdağ mahallesini ziyaret etti. Ayaydın, ziyaretlerinde mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarını dinledi ve seçilmesi durumunda yapacağı hizmetleri anlattı. Ayrıca, balıkçılar için modern bir barınak yapılacağı ve yöresel kıyafetli çocukların okul masraflarının karşılanacağı sözü verildi.


Advertisement