Arsenal, Podolski'yi Galatasaray'a Veriyor - Son Dakika
Spor

Arsenal, Podolski'yi Galatasaray'a Veriyor

Sarı-kırmızılı ekibe Podolski için Arsenal'den haber geldi. İngiliz devi, yıldız oyuncuyu Galatasaray'a verebileceğini söyledi.

21.08.2014 10:51  Güncelleme: 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'a Podolski müjdesi! Kadrosuna bir stoper, bir sağ bek ve bir forvet takviyesi yapmayı planlayan Galatasaray’da forvet transferi için önemli gelişmeler yaşanıyor.

14 MİLYON STERLIN

The Sun’da yer alan habere göre; Arsenal Kulübü, Galatasaray’a Lukas Podolski’yi satabileceğini iletti. Fakat gündemdeki bir diğer yıldız Joel Campbell ise önümüzdeki sezon Arsenal forması giymeye devam edecek. İngiliz basını, Podolski için Arsenal'in 14 milyon sterlin istediğini belirtti.

KANAT VE FORVETTE OYNAYABİLİYOR

29 yaşındaki Podolski, 2011 yılında 11 milyon pound bedelle Köln’den transfer edilmişti. Sol kanat ve forvet pozisyonlarında oynayabiliyor. Podolski'nin kulübü Arsenal ile 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Alexis Sanchez'in de katılımıyla zenginleşen Arsenal hücum hattında Podolski'nin forma şansının azalma ihtimali bulunuyor.

WENGER'İN YENİ PRENSİ CAMPELL

Joel Campbell ise teknik direktör Arsene Wenger’in önümüzdeki sezonki planlarından yer alıyor. Forvet transferi yapmayan Topçular’da Campbell; Giroud ve Sanogo’nun yerine forma giyebilir. Kosta Rikalı oyuncu gerektiğinde sağ ve sol kanatlarda da forma giyebiliyor.

Arsenal, Podolski\'yi Galatasaray\'a Veriyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Arsenal, Podolski'yi Galatasaray'a Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • sana ne: bırakın artık şu 3. satfa tarzı 2. sınıf haberciliği. ne alakası var. adam şampiyonlar ligi kadrosuna girdi. GS alsa bile oynatamaz. üstelik TC de bir oyuncuya 15 milyon avro verecek takım yok. 36 2 Yanıtla
  • Boş iş: Neden oynatamasın ? 15 milyon euro verecek takım dediğin takım Galatasaray eğer Şampiyolar liginde tur atlarsa o paranın 2 katını alıcak. 0 0 Yanıtla

Advertisement