Arkasspor ve Seramiksan İYTE'de Özel Maç Yaptı - Son Dakika
Yerel

Arkasspor ve Seramiksan İYTE'de Özel Maç Yaptı

Arkasspor ve Seramiksan İYTE\'de Özel Maç Yaptı

Türkiye Voleybol Bayanlar 2. Lig ekiplerinden Arkasspor ve Seramiksan, özel bir maç için İYTE Spor Salonunda karşılaştı.

30.09.2014 01:36  Güncelleme: 08:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Voleybol Bayanlar 2. Lig ekiplerinden Arkasspor ve Seramiksan özel bir maç için İYTE Spor Salonu'nda karşılaştı.

Hazırlık maçları yaparak lige hazırlanan takımlar, bu kez İYTE Spor Salonunda karşı karşıya geldiler. İkinci ligin iddialı takımlarından olan Arkasspor ve Seramiksan maçı oldukça çekişmeli geçti.

İYTE Spor Salonu'nda oynanan maçta ilk seti geriden gelerek baskı kuran Seramiksan aldı. İkinci sette 24-21 Seramiksan öne geçmesine rağmen Arkasspor, 24-24 gibi bir skorla seti eşitliğe getirdi. Uzamaya giden seti ise 27-25 skorla Seramiksan aldı. Üçüncü sette ise kazanan taraf ise 25-18 ile Arkasspor oldu.

Son seti 25-15 alan Seramiksan maçtan 3-1 galip ayrıldı.

İYTE'lilerin yanı sıra Urla ve Gülbahçe sakinleri maça ilgi gösterdi. Gülbahçe İlköğretim Okulunda eğitim gören çocuklar, maçta top toplama görevine talip oldu. Maçın ardından açıklama yapan İYTE Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sedat Akkurt "İYTE olarak gençlerimize iyi eğitim vermenin yanı sıra sportif faaliyetler ve kültürel etkinlikler düzenleyerek, öğrencilerimizin ve bölgemizin her alanda gelişmesini istiyoruz" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Arkasspor ve Seramiksan İYTE'de Özel Maç Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement