Arkadaşlarının Ölümünü Gözyaşları İçerisinde Seyrettiler - Son Dakika
Güncel

Arkadaşlarının Ölümünü Gözyaşları İçerisinde Seyrettiler

Arkadaşlarının Ölümünü Gözyaşları İçerisinde Seyrettiler

Sapanca Gölü'ne arkadaşlarıyla birlikte serinlemek için giren 15 yaşındaki Yusuf Emre Güzel boğularak hayatını kaybederken, arkadaşları gözyaşlarına engel olamadı.

24.05.2015 22:07  Güncelleme: 13:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sapanca Gölü'ne arkadaşlarıyla birlikte serinlemek için giren 15 yaşındaki Yusuf Emre Güzel boğularak hayatını kaybetti. Arama kurtarma ekiplerince gölden çıkarılan genç, gözyaşları döken arkadaşlarının önünde yarım saat boyunca yapılan kalp masajına rağmen hayata döndürülemedi.

BİR ANDA GÖZDEN KAYBOLDU

Sakarya'nın Erenler İlçesinde yaşayan ve özel bir lisede öğrenim gören 15 yaşındaki Yusuf Emre Güzel, bugün arkadaşlarıyla birlikte serinlemek için Sapanca Gölü'ne girdi. Öğle saatlerinde meydana gelen olayda. Arkadaşlarıyla birlikte bir süre yüzen genç kıyıya yaklaşık 10 metre mesafede gözden kayboldu.

GENCİ BULMAK İÇİN SEFERBER OLUNDU

Durumu farkeden arkadaşları gölün içinde dakikalarca aradı ancak bulamadı. Gençlerin ihbarı üzerine olay yerine 112, AFAD ve polis ekipleri sevkedildi. Arama kurtarma dalgıçları, göle dalarak genci aramaya başladı.

YARIM SAATLİK ÇALIŞMA SONUNDA GENCE ULAŞILDI

Bir başka ekip ise gölün karşı kıyısından botla bölgeye gelerek arama çalışmalarına destek verdi. Yaklaşık yarım saatlik aramanın ardından dalgıçlar tarafından bulunarak kıyıya çıkarıldı.

ARKADAŞLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Sağlık ekipleri gence ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaşananların ardından şoka giren gencin arkadaşları yaklaşık yarım saat boyunca arkadaşlarına yapılan kalp masajını izleyerek gözyaşlarına boğuldu.

HAYATA TUTUNAMADI

Yunus Emre, müdahalenin ardından kaldırıldığı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi. Çocuğun arkadaşları ise Güzel'in hastaneye kaldırılmasının ardından olay yerinde dakikalarca gözyaşı döktü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Arkadaşlarının Ölümünü Gözyaşları İçerisinde Seyrettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Turk: Abi ben anlamiyorumki bu gollerde ne isiniz varya her yil onlarca hatta yuzlerce kisi bogularak oluyor buralarda niye hala israrcisiniz 9 0 Yanıtla
  • Alim hoca: Allah rahmet eylesin 8 0 Yanıtla
  • zeynep: Alah rahmet eylesin ailesıne bas saglıgı dılerim. 8 0 Yanıtla
  • rrr: cözüm bulunmalı yaptıgımız tek şey Allah rahmet eylesin eylesinde kardeşim bu gencecık cocuklar hep boguluyor bu ülkede.rantcı belediyeler bi zahmet yüzme havuzları yapsada eğitmenler bu cocuklara yüzme öğretse.cocukların yüzme öğrenecegi yer değil göl,sulama kanalı,deniz.bakalım kac cocuk daha ölecek ve biz burdan rahmet okuyacagız 6 0 Yanıtla
  • 3461: Offfff Allah'ım sen evlat acısıyla sınama 6 0 Yanıtla
  • alper toker: okullarda cocuklara yüzme dersi verilmeli 5 0 Yanıtla
  • Vatandaş : Yapma be keşke habere bakmasaydım 3 0 Yanıtla
  • zaza: Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin 3 0 Yanıtla
  • HER ŞEY VATAN / MILLET ICIN: Bir keresinde denizde ben de gidiyordum...iyiki güzel yüzme biliyorum...ama ben ,, tamam, sonum geldi ,, demistim...verilmis sadakam varmis...genclere cok üzüldüm... 1 0 Yanıtla
  • allahrameteylesin: Allah racer eylesin. Seratturay 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement