Arkadaşının Düğününden Dönen Genç Kazada Öldü - Son Dakika
Güncel

Arkadaşının Düğününden Dönen Genç Kazada Öldü

Arkadaşının Düğününden Dönen Genç Kazada Öldü

Aydın'da, arkadaşının düğününden dönerken, ani fren yapan kamyonete arkadan çarptıktan sonra motosikletiyle yola savrulan 23 yaşındaki Hakan Uğur hayatını kaybetti.

06.04.2015 15:54  Güncelleme: 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Kuyucak İlçesi'nde, bir arkadaşının düğününden dönerken, önünde ani fren yapan plakası belirsiz kamyonete arkadan çarptığı motosikletiyle yola savrulan 23 yaşındaki Hakan Uğur öldü.

EVİNE DÖNÜYORDU

Kaza, dün saat 23.30 sıralarında, Denizli- Aydın Karayolu üzerinde meydana geldi. Bir arkadaşının Pamukören Mahallesi'ndeki düğün törenine katılan Hakan Uğur, Horsunlu Mahallesi'ndeki evine dönmek üzere 09 F 8948 plakalı motosikletiyle yola çıktı.

KASK TAKMIYORDU

Görgü tanıklarının ifadesine göre; ani fren yapan bir kamyonete arkadan çarpan kasksız sürücü Uğur, yola savruldu. Lastik ve gübre satışı yaptığı bir işyeri bulunan Uğur, kanlar içinde yerde kaldı.

KAMYONET SÜRÜCÜSÜ OLAY YERİNİ TERK ETTİ

Kimliği belirlenemeyen sürücü plakası belirsiz kamyoneti ile olay yerinden uzaklaştı. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Uğur'un kaza yerinde öldüğü belirlendi.

5 AY ÖNCE ASKERDEN DÖNMÜŞTÜ

Yapılan incelemenin ardından Uğur'un cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Uğur'un 5 ay önce vatani görevini tamamlayıp memleketine döndüğü öğrenildi.

JANDARMA ÇALIŞMA BAŞLATTI

Jandarma, kaza yerinden kaçan kamyonetin ve şoförünün belirlenip yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Arkadaşının Düğününden Dönen Genç Kazada Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement