Arkadaşını Çorbacıda Öldüren Zanlı Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Arkadaşını Çorbacıda Öldüren Zanlı Yakalandı

Arkadaşını Çorbacıda Öldüren Zanlı Yakalandı

Muğla'nın Dalaman İlçesi'nde, bir hafta önce düğünde tartıştığı 28 yaşındaki Ufuk Kaba'yı pompalı tüfekle vurarak öldürdüğü öne sürülen 22 yaşındaki Murat Efe Türker, polis tarafından yakalandı.

15.11.2015 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Dalaman İlçesi'nde, bir hafta önce düğünde tartıştığı 28 yaşındaki Ufuk Kaba'yı pompalı tüfekle vurarak öldürdüğü öne sürülen 22 yaşındaki Murat Efe Türker, polis tarafından yakalandı. Zanlı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Olay, dün saat 03.40 sıralarında Dalaman merkezdeki bir çorbacıda yaşandı. Arkadaş olan Ufuk Kaba ile Murat Efe Türker geçen hafta katıldıkları Şerefler Mahallesi'ndeki bir düğünde tartıştı. Önceki gün de çorbacıya giden Kaba, buraya gelen Türker tarafından pompalı tüfekle vurularak ağır yaralandı. Olayın ardından Murat Efe Türker kaçarken, olay yerine gelen sağlık ekipleri evli ve altı aylık bir çocuk babası Ufuk Kaba'nın hayatını kaybettiğini belirledi.

Katil zanlısı Murat Efe Türker polisin yaptığı çalışma sonrası yakalanarak gözaltına alındı. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından Ortaca Adliyesi'ne sevk edilen Türker, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Arkadaşını Çorbacıda Öldüren Zanlı Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement