Arıtma Havuzu Faciasında Ölen 3 Kişinin Cesedi Çıkarıldı - Son Dakika
Güncel

Arıtma Havuzu Faciasında Ölen 3 Kişinin Cesedi Çıkarıldı

Arıtma Havuzu Faciasında Ölen 3 Kişinin Cesedi Çıkarıldı

Manisa'da arıtma tesisindeki havuza düşerek hayatını kaybeden 3 kişinin cansız bedeni yoğun çalışmalar sonucu çıkarıldı.

26.06.2014 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'da arıtma tesisindeki havuza düşerek hayatını kaybeden 3 kişinin cansız bedeni yoğun çalışmalar sonucu çıkarıldı.

Dericiler Sitesindeki arıtma tesisin havuzunda bugün öğle saatlerinde motoru tamir etmek için inen biri mühendis ikisi işçi 3 kişi, metan gazından etkilenerek 5 metrelik içi su ve balçık dolu havuza düşerek hayatlarını kaybetti. İddialara göre, Çevre Mühendisi Muhammet Nurdelen ile işçiler İbrahim Dursun ve Satılmış Mercan, arıtma tesisi havuzlarında arızalanan motoru tamir etmek istedi. Havuzun üzerine çıkan üç kişiden biri metan gazından etkilenerek arıtma çamurunun bulunduğu havuza düştü. Diğer ikisi ise arkadaşlarını kurtarmak isterken aynı sonla karşılaştı. Üç kişi yaklaşık 5 metre derinliğindeki havuzun içinde kayboldu. Çevreden olayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine hemen Manisa İtfaiyesi ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, üç kişinin bulunduğu havuzdaki suyu tahliyeye başlarken, sırayla Nurdelen, Dursun ve Mercan'ın cesetlerine ulaşıldı. Yaklaşık 2 buçuk saatlik çalışmanın sonunda kurtarma ekipleri, ölen işçilerin cansız bedenlerini çıkararak cenaze aracına bindirdi. Olay yerine gelen Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ve Yunus Emre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, yetkililerden bilgi aldı. Kaymakam Çorumluoğlu, "Olay şu anda inceleme aşamasında olduğu için herhangi bir şey söylememiz çok doğru değil. 3 tane ceset de şu anda çıkarıldı. Savcı olayla ilgili incelemelerini yapıyor. Kasıtlı bir olay olup olmadığı savcılık incelemesinin ardından ortaya çıkacak" dedi. Dericiler Kooperatifi Üyesi Ahmet Akdede ise, "Bir arkadaşımız havuza düşüyor. Diğer arkadaşlar kurtarmaya giderken gaz nedeniyle diğerleri de düşüyor. İçeride 3 kişi vardı. İlk düşen arkadaşımızın kafasında ağır bir yara var. Arkadaşlarımızın gaz maskeleri arkalarında mevcuttu. Ama kimse can havliyle gaz maskesini takmaya gitmeyip, ilk düşen arkadaşımızı kurtarmak isterken hakkın rahmetine kavuşuyor" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Arıtma Havuzu Faciasında Ölen 3 Kişinin Cesedi Çıkarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement