Arınç: "Türkiye'nin Kurtuluşunu Orada Görüyorum" - Son Dakika
Politika

Arınç: "Türkiye'nin Kurtuluşunu Orada Görüyorum"

Arınç: "Türkiye\'nin Kurtuluşunu Orada Görüyorum"

Memleketi Manisa’da Şehzadeler Belediyesi tarafından yaptırılan Spor Tesisleri ve Kafeteryanın açılışına katılan TBMM eski başkanı Bülent Arınç, “Beni 4 dönem Manisa’dan milletvekili yaptınız, meclis başkanı yaptınız, başbakan yardımcısı yaptınız. Size teşekkür borcum var. Şimdi de karşınıza bir hemşehriniz olarak geldim. Ama şüphesiz, davam için iktidarım, partim için çalışıyorum, çalışmaya devam edeceğim. Türkiye’nin kurtuluşunu orada görüyorum.

18.10.2015 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memleketi Manisa'da Şehzadeler Belediyesi tarafından yaptırılan Spor Tesisleri ve Kafeteryanın açılışına katılan TBMM eski başkanı Bülent Arınç, "Beni 4 dönem Manisa'dan milletvekili yaptınız, meclis başkanı yaptınız, başbakan yardımcısı yaptınız. Size teşekkür borcum var. Şimdi de karşınıza bir hemşehriniz olarak geldim. Ama şüphesiz, davam için iktidarım, partim için çalışıyorum, çalışmaya devam edeceğim. Türkiye'nin kurtuluşunu orada görüyorum. Onun için hizmet etmeye devam ediyorum" dedi.

TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, Şehzadeler Belediyesi tarafından Adnan Menderes Mahallesinde yaptırılan halı saha ve kafeteryanın açılışına katıldı. Açılışa Arınç'ın yanı sıra Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, partililer ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

TESİSLER MADE İN ŞEHZADELER

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik yaptığı açılış konuşmasında yeni bir belediye olmalarına rağmen verdikleri sözlerin hepsini bir bir yerine getirdiklerini belirterek, tesislerin hayırlı olmasını diledi. Başkan Çelik, "3 bin 500 metrekare alan üzerine kurulu olan Şehzadeler Belediyesi Spor Tesisleri ve Kafeteryasının içinde bin 40 metrekarelik sentetik çim halı saha, 450 metrekarelik akrilik zemin kaplamalı basketbol ve voleybol ortak sahamız var. Soyunma odalarımız, WC'lerimiz var. 50 metrekarelik bir kafeteryamız ve büfemiz var. Etrafında 160 metrelik betonarme bir duvarımız ve üzerinde çitleri var. Çevre aydınlatması var. Yerlere döşenen parke çalışması ve 500 metrekarelik bir alanda da peyzaj çalışması ve yeşil alan çalışmalarımız var. Bu tesis made in Şehzadeler. Planı, projesi, statiği hepsi Şehzadeler Belediyesinin değerli mesai arkadaşlarıma aittir. Dışarıdan hiçbir katkı almadan her şeyini biz yaptık" dedi.

ARINÇ'TAN ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Şehzadeler Belediyesi tarafından ağırlıklı olarak doğu kökenli vatandaşların yaşadığı Adnan Menderes Mahallesinde yaptırılan spor tesislerine övgüler yağdıran Arınç, "Şehzadeler Belediyesi iyi çalışıyor. Başkalarını bana sormayın. Hamdolsun Şehzadeler 10 üzerinden 10 alıyor. Çalışmasına devam ediyor" dedi.

BİRLİKTE TÜRKİYE'YİZ

"Burada yaşayan insanlarımız geçmişte büyük sıkıntılar yaşadı." diyerek konuşmasına devam eden Arınç, "Burada yaşayan insanlar bizim Manisalı dostlarımızdır, hemşehrilerimizdir. Kendilerine hiçbir ayrımcılık yapılmasına izin vermeyiz. Bizim tek amacımız var burada biz kardeşiz. Birlikte Türkiye'yiz, beraber yaşayacağız, birbirimizin hakkına hukukuna riayet edeceğiz. Hiçbir zaman teröre prim vermek şöyle dursun bizi birbirimize düşürmek isteyenlere sadece sırtımızı döneceğiz 'Seni kabul etmiyorum. Ben bu ülkenin bir yurttaşıyım, bu memleketin bir hemşehrisiyim. Bizi birbirimize düşürmeye, hakkımızda kötü söz söylemeye kimsenin haddi yok. Hepimiz birlikte Türkiye'yiz, birlikte Manisa'yız' diyeceğiz, yolumuza devam edeceği." şeklinde konuştu.

SAYIN CUMHURBAŞKANI ÜÇLE BAŞLADI AMA BU MAHALLELER 13'Ü BULMUŞTU ZATEN

Gençlere çok önem verilmesi gerektiğini kaydeden Arınç, "Özellikle bu mahallelerde gençlerimizin sayısı çok fazla. Sayın Cumhurbaşkanı üçle başladı ama bu mahalleler 13'ü bulmuştu zaten. 3 tane asgari koydu. Hani bu işlerde rakam da vermek doğru değil de maşallah sizin bir eksiğiniz yok. Onu söylemek istiyorum. O yüzden gençlerimizin sokakta elbette başka şekilde birbirleriyle kavga ederek, birbirleriyle çekişerek, ideolojik kavgaların içerisine girerek değil, sporla meşgul olması lazım. O kadar kabiliyetli gençlerimiz var ki zannediyorum en iyi basketbolcular, en iyi sporcular, ahlaklı, çevik, zeki olanları bu mahallelerimizden yetişecek. Birlikte takım oyuncuları birbirine kızmaz, birbirlerine yumruk atmaz, birbirlerinin sırtına vurmaz. Çünkü birbiriyle güçlü olduğu zaman işi kazanacağını bilir. İşte bu tesisler özellikle bu mahallelerimiz için büyük bir nimettir" dedi.

DAVAM İÇİN, İKTİDARIM, PARTİM İÇİN ÇALIŞIYORUM

İki hafta sonra gerçekleştirecek olan erken seçimlere de değinen Arınç şunları söyledi: "Önümüz seçim. 1 Kasım'da İnşallah hepimiz sandığa gideceğiz. Hiç kimse eksik kalmamalı. Hangi partiye oy verecek o çok önemli değil ama yurttaşlık vazifemizi yapmalıyız. Sandığa gitmeliyiz, oyumuzu kullanmalıyız. Hiçbir mazereti yok bu işin. Sandığa gidip oyumuzu kullanırken de 'Yarabbi, ülkemiz için en hayırlı olan, bizi ileriye götürecek olan, başarıyla hizmet edecek olan, memleketini çok seven, milletini kardeş bilen bunu düşündüm. Allah'ım sen hayırlı et' deyip bu mesuliyet altında oyumuzu kullanacağız. Ben hayırlı bir sonuç çıkacağını çok iyi düşünüyorum, çok iyi tahmin ediyorum ve Allah'tan diliyorum. Bizler yıllardır Manisa'dayız. Beni 4 dönem Manisa'dan milletvekili yaptınız, meclis başkanı yaptınız, başbakan yardımcısı yaptınız. Size teşekkür borcum var. Şimdi de karşınıza bir hemşehriniz olarak geldim. Ama şüphesiz, davam için iktidarım, partim için çalışıyorum, çalışmaya devam edeceğim. Türkiye'nin kurtuluşunu orada görüyorum. Onun için hizmet etmeye devam ediyorum."

YALANLA DOLANLA İŞİMİZ YOK

Hayatı boyunca milletin birliği, dirliği ve millete hizmet etmek için çalıştığını kaydeden Arınç, "Bu mahallelerde özellikle orta yaşlılar, orta yaşın biraz üzerinde olanlar beni çok iyi tanırlar. Evlatlarına da söylesinler. Biz çok şükür 60 sene bu Manisa'da sadece milletimizin birlik ve dirliği için, milletimize hizmet getirmek için, sizler gibi gayret ettik. Kötü bir işimiz olmadı. Yalanla dolanla işimiz yok. Kimseyi aldatmadık, kimseyi yolda bırakmadık. Bundan sonra da birlikte olacağız. Güzel mahalleli tam alkışın zamanı ne duruyorsunuz. Biz konuşuyoruz bak ne güzel laflar ediyoruz. Vatan, millet, birlik, dirlik diyoruz. Biz neyi alkışlayacağız Allah aşkına. Allah hepinizde razı olsun. İşte eser ortada. Eserin sahibi de burada. Daha 3,5 senemiz var. Neler neler yapacak. Ondan sonra ver elini büyükşehir inşallah. Manisa'mıza layık olacak." dedi.

ZATEN HERKES FENERLİ

Arınç'ın konuşmasının ardından Şehzadeler Belediyesi Spor Tesisleri ve Kafeteryasının açılış kurdelesi öncesi yapılan dua ile tesislerin hayırlı olması temenni edildi.

Beşiktaş taraftarı olduğu bilinen ve açılış kurdelesinin kesimi sırasında kendisine sarı lacivert renkte bir makas verilen Arınç, "Siyah beyaz bir makas yok mu kardeşim. Aman kardeşim. Zaten millet Fenerli" diyerek siyah beyaz makas aradı. Arınç'a siyah beyaz makas verilmesinin ardından Spor tesislerinin ve kafeteryanın açılışı gerçekleştirildi.

Kurdele kesiminin ardından Bülent Arınç halı sahaya geçerek bir de penaltı atışı kullandı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Arınç: 'Türkiye'nin Kurtuluşunu Orada Görüyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement