Arınç, Şehzadeler İlçesinde Sahur Programına Katıldı - Son Dakika
Politika

Arınç, Şehzadeler İlçesinde Sahur Programına Katıldı

Arınç, Şehzadeler İlçesinde Sahur Programına Katıldı

AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanlığının düzenlediği sahur yemeğine katılan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, “10 Ağustos tarihinde cumhurbaşkanlığı seçimi yapılacak.

20.07.2014 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanlığının düzenlediği sahur yemeğine katılan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, "10 Ağustos tarihinde cumhurbaşkanlığı seçimi yapılacak. Bu güzel ülkemizin başına hayırlı bir cumhurbaşkanının geçmesi ve Türkiye'yi bir beş yıl yönetmesidir. Gönüllerimizden sayın başbakanımız geçiyor" dedi.

AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanlığınca Alaybey Mahallesinde düzenlenen sahur yemeğine Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç'ın yanı sıra AK Parti Manisa Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Recai Berber, AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunus Emre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Özkan, AK Parti Şehzadeler Kadın Kolları Başkanı Asiye Zurnacı, AK Parti Şehzadeler Gençlik Kolları Başkanı Volkan Karabulut, Yunus Emre Gençlik Kolları Başkanı Emre Şener, partililer ve çok sayıda mahalleli katıldı.

AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç'a sahur davetine icabet ettiği için teşekkür ederek başladığı konuşmasında şunları söyledi: "Daha önce Sayın Başbakan Yardımcımıza sahur daveti yaptığımda bu davete icabet etmek ve sizlerle buluşmaktan büyük memnuniyet duyacağını ve yaptığım davetin kendilerini heyecanlandırdığını söylemişti. Davetimizi kabul edip bizlerle aynı sofrada lokmamızı paylaştığı için şahsım, teşkilatım ve Şehzadeler ilçesindeki vatandaşlarımız adına çok teşekkür ediyorum. Böylesi hayırlı ve bereketli bir saatte de Allah'tan kendilerine sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürler vermesini dua ve niyaz ediyorum"

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç da konuşmasında, "İftarın ayrı bir bereketi var sahurun ayrı bir bereketi var. Bu güzel sofralarda dostluğumuzu kardeşliğimizi pekiştirdik. Allah'a hamdolsun birbirimizi hiç unutmuyoruz. Birbirimizi çok seviyoruz" dedi. 10 Ağustos tarihinde cumhurbaşkanlığı seçimleri yapılacağını anlatan Arınç, şunları söyledi: "Bu güzel ülkemizin başına hayırlı bir cumhurbaşkanının geçmesi ve Türkiye'yi bir beş yıl yönetmesidir. Gönüllerimizden sayın başbakanımız geçiyor. Hayırlı olacaksa eğer Rabbim nasip etsin inşallah." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Arınç, Şehzadeler İlçesinde Sahur Programına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement