Arınç'tan HDP'li Vekile: Bir Kadın Olarak Sus - Son Dakika
Güncel

Arınç'tan HDP'li Vekile: Bir Kadın Olarak Sus

Meclis'te Osman Baydemir'in eleştirilerine cevap veren Bülent Arınç, HDP'li kadın vekilin tepkisine "Hanımefendi sus, bir kadın olarak sus." şeklinde karşılık verdi.

29.07.2015 18:12  Güncelleme: 19:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP'nin olağanüstü toplantı çağrısı üzerine toplanan Meclis'te HDP adına konuşan Osman Baydemir'in AK PArti'ye yönelik sözlerine cevap veren Bülent Arınç oldukça sert bir konuşma yaptı. Arınç kendisine tepki gösteren bir HDP'li kadın vekile "Hanımefendi sus, bir kadın olarak sus." diyerek bağırdı.

YÜKSEKDAĞ VE DEMİRTAŞ'IN SÖZLERİNE GÖNDERMEDE BULUNDU

Bülent Arınç: "Sayın Baydemir'in grup adına konuşması büyük bir talihsizliktir. Konuşnmayı iki eşbaşkanın yapması gerekirdi. Eğer kadın eşbaşkan konuşmuş olsaydı, muhtemelen 'Biz sırtımızı PKK'ya, PYD'ye ve PJAK'a yasladık' diyebilecekti. Eğer erkek eşbaşkan konuşmuş olsaydı, 'silahlanın, kendi özsavunmanızı kurun, hükümetten hesabını sorun' diyecekti.

"BİNBAŞIMIZ ALÇAKÇA KATLEDİLDİ"

Arınç bu sözleri üzerine HDP'li vekillerden sert tepki ve protestolar yükseldi. Konuşmasına devam eden Arınç, "İki polisimiz evinde ensesinden vurularak öldürüldü, PKK bunu üstlendi. PKK'nın yayınladığı bildiri, HPG'li gençler polislere cezasını verdi. Dün de Binbaşımız saldırıya uğradı, alçakça katledildi. " dedi.

"BİR KADIN OLARAK SUS"

Bu sözlerine HDP'li bir kadın vekilin tepki göstermesi üzerine Arınç sesini yükselterek, "Hanımefendi sus, bir kadın olarak sus." diyerek bağırdı.

MİKROFONU KAPATILMASINA KARŞIN SUSMADI

Bu sözlerden sonra Özgür Gündem'in yayınladığı haberi okuyan Arınç'ın konuşması, süresinin bitmesi üzerine mikrofonu kapatılarak sonlandırıldı. Mikrofonu kapatılan Arınç, bir süre daha kürsüde kalarak HDP'ye yönelik sert sözlerini sürdürdü.





Arınç\'tan HDP\'li Vekile: Bir Kadın Olarak Sus

Son Dakika Güncel Arınç'tan HDP'li Vekile: Bir Kadın Olarak Sus - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (118)

  • Bozkurtlar...: Çare Sedat Peker cCc 441 23 Yanıtla
  • ERBAA: CHP DE...HDP DE YOK OLMALİ....YOKSA BU ÜLKEYE HUZUR GELMEZ.... 298 80 Yanıtla
  • baltacı: burda bulent arıncı bombalayanlar .evinizde karınız size bu sekılde dayılık yapsa sız ne yaparsınız acaba ?adamın sırası ve konusuyor yandan gıırıp konusmasına engel olmanın manası nedır ?terorıstlıktır hemde dagdalar hem meclıste.bulent arınc gerekenı yapmıstır haklıdır 306 8 Yanıtla
  • Konya MURAT: O kadın değil PKK iti 216 11 Yanıtla
  • Bos lakirdi: Bir kadin haddini bilmeli. Yok oyle milletvekili olup konusmak.!!!!! 214 13 Yanıtla
  • ERBAA: CHP Lİ HAİNLER... HDP Yİ ALKİSLİYOR.. 139 82 Yanıtla
  • hfmöb: Arınçın konuşmasını izlemedim yine ağlamış mı 36 170 Yanıtla
  • ERBAA: CHP ARKASİNİ...DHKPC Yİ ALMIŞ... HDP ARKASİNA PKK Yİ ALMIŞ.. VATAN HAİNLİĞİ YAPİYORLAR....POLİS,ASKER OLDURUYORLAR....UYAN MİLLET UYAN...KİME OY VERDİĞİNE İYİ BAK.. . 41 151 Yanıtla
  • ERBAA: EYYYY VATANDAŞ SOLDAN UZAK DURUN DİYE BURDAN HEP YAZİYORUM...BAK ANALAR,BABALAR AĞLIYOR... SURUCTA 32 GENÇ SOL BEYNAMAZLARİN YÜZÜNDEN PİSİ PİSİNE GİTDİ...GERÇİ İYİ OLDU,TERÖRE YARDİMA GİDİYORLARDİ....HAİNLİK YAPANİN ALLAH BELASİNİ BÖYLE VERİR.....DİKKAT EDİN VATANA,MİLLETE,BAYRAĞA, DİNİMİZE....ASKERİMİZE,POLİSİMİZE HEP ZARAR VERENLER SOL HAİNLERDİR...BU SOLCULARDAN YANİ....CHP VE HDP DEN GÖZÜNÜZÜ SEVEYİM UZAK DURUN..COCUKLARİNİZİ,YAKİNLARİNİZİ UYARİN BUNLARA YAKLASMASİNLAR..BUNLAR HAİNDİR,SARAPCİDİR,ESRARCİDİR...BUNLAR BEYNAMAZDİR...BU SOLCULAR GENELDE KRODAN,ALEVİDEN,ALEVİ KİZİLBASİNDAN,ERMENİDEN,DİNSİZLERDEN OLUSUR......BUNLARA SELAM BİLE VERMEYİN...İNANİN PİŞMAN OLMAZSİNİZ.. 105 66 Yanıtla
  • Bahoz med : Bu ölkede. Hangi. Genelkurmaybaşkanı. Başbakanı. Cumhurbaşkan. Meçlisbaşkanı. Hangisinin. Çocuğu. Ölmüş. Hangisini. Çocuğunu. Kaybetti busavaşı. Bitirmek. İsteyen. Varmı. Kim. İstemiyorlar. Niye. Bitmiyor. Savaş kim. Rant. Para. Kazanıyor. Tabiki. Baronlar. Tabiki. Irkçılar. Tabiki. Ölkeyi sevmiyen. Devşirmen. AKP. MHP.şakşakçılar. 3 129 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement