Ardahan ve Kars Arasında 'Maçta Küfür' Girdi (2) - Son Dakika
Güncel

Ardahan ve Kars Arasında 'Maçta Küfür' Girdi (2)

Ardahan ve Kars Arasında \'Maçta Küfür\' Girdi (2)

KARSSPOR BAŞKANI YILDIZ: MAÇ BİTTİKTEN SONRA YAPILANLAR ETİK DEĞİL Serhat Ardahanspor ile Ardahan'da oynadıkları maçı 3-1 kaybettiklerini, geçen hafta oynanan maçı ise tek golle kazandıklarını anımsatan Karsspor Başkanı Muharrem Yıldız, Ardadan'da seçilmiş ve atanmışların Kars'ta maç öncesi ve sonrasında baskı oluşturduklarını ileri sürdü.

03.03.2015 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KARSSPOR BAŞKANI YILDIZ: MAÇ BİTTİKTEN SONRA YAPILANLAR ETİK DEĞİL

Serhat Ardahanspor ile Ardahan'da oynadıkları maçı 3-1 kaybettiklerini, geçen hafta oynanan maçı ise tek golle kazandıklarını anımsatan Karsspor Başkanı Muharrem Yıldız, Ardadan'da seçilmiş ve atanmışların Kars'ta maç öncesi ve sonrasında baskı oluşturduklarını ileri sürdü.

Ardahan'lıların Kars'a 300 kişilik bir taraftar grubu ile geldiğini ve Atatürk Stadında şimdiye kadar görülmemiş olağanüstü güvenlik önlemi alındığına işaret eden Yıldız, "Kars, Ardahan iki komşu kenttir. Ardahan'la çok yakın ilişkilerimiz vardır. Biz Ardahan'ı Kars'tan ayrı tutmuyoruz. Ancak mahalle arasındaki maçlarda bile iddia ve çekişme vardır. Stada 7 bin seyirci vardı. Lider olarak geldikleri Kars'ta bizim onlara maçı vermemizi mi bekliyorlardı? Maç içinde 2 kırmızı kart çıkmasına rağmen futbolcular arasında kavga, küfürleşme olmadı. Ama Karsspor maçın büyük bir bölümünde lidere nefes aldırmadı. Golü atınca futbolcumuz, seyircimiz sevindi, mutlu oldu. Onlar ise üzüldüler ve hırçınlaştılar. Maç sırasında Ardahanlı seyirciler slogan, pet şişe ve kar topu attılar.  Bana isim olarak koro halinde hakaret ettiler. Her maçta böyle taşkınlıklar olur. Biz büyütmedik, abartmadık. Ama onlar ortamı gererek iki kent halkını birbirine düşürmeye çalışıyorlar. Maç bittikten sonra yapılanlar etik değildir. Karşılıklı olarak bir şeyler yaşanmışsa karşılıklı olarak özür dilemek gerekir" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ardahan ve Kars Arasında 'Maçta Küfür' Girdi (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement