Ardahan Valisi Posof'ta Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Ardahan Valisi Posof'ta Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Ardahan Valisi Posof\'ta Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Posof ilçesini ziyaret etti.

01.04.2015 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Posof ilçesini ziyaret etti. Vali Deniz, ziyaret kapsamında muhtarlarla bir araya geldi, sorunlarını dinledi.

Beraberindeki heyet ile birlikte Posof ilçesine gelen Vali Deniz, İlçe Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, Belediye Başkanı Cahit Ulgar ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

Vali Deniz, daha sonra Halk Eğitim Merkezi Konferans salonunda mahalle ve köy muhtarlarıyla toplantıda bir araya geldi. Muhtarların sıkıntılarını öğrenmek ve her köyde bir orman oluşturmak amacıyla muhtarlarla toplantı yapan Vali Deniz, "İlimizin doğası, yaylalarıyla, dağlarıyla, geniş ovasıyla dört mevsimde de büyük güzelliğe sahip. Özellikle Posof ilçemiz yeşilin ve doğanın en güzel olduğu nadir yerlerden bir tanesidir. Bu doğayı istiyoruz ki daha da güzelleştirelim. Bu amaçla gelecek nesillere yeşil bir kent, yeşil bir köy ve kalıcı bir eser bırakmak için 'her köye bir orman' kampanyası başlattık. Bu anlamda muhtarlarımıza büyük görevler düşmektedir. Köylerimizde mera vasfını kaybetmiş alanları tespit ederek, bu alanlarda ağaçlandırma çalışması yapacağız. Hep beraber şehrimizi, köyümüzü biraz daha güzelleştirme adına elimizden gelen çabayı gösterelim" diye konuştu.

Vali Deniz toplantı sırasında muhtarların ilettiği sorun ve taleplerini de dinleyerek, notlar aldırdığı kurum müdürlerine, sorun ve taleplerin hızlı bir şekilde sonuçlandırılması yönünde talimat verdi. Muhtarlar Şavşat-Posof yolunun faaliyete geçirilmesini, Ulgar dağına yapılması gereken tünelin başlatılmasını ve kilit taşı olmayan köylere de kilit taşının yapılmasını istediler. Muhtarlar, ayrıca Kafkasya ya açılan Türkgözü sınır kapısının Türkiye'ye yakışır güzellikte olmasını dile getirdiler.

İlçeyi ziyareti sırasında bir çay ocağına giden Vali Deniz, burada bulunan vatandaşlarla birlikte çay içerek, bir süre sohbet etti. Esnaf ziyaretlerinde de bulunan Vali Deniz ilçe merkezinde karşılaştığı çocuklar ve vatandaşlarla görüşerek, sohbet etti. Vali Deniz, sigara kullanan bazı vatandaşları sigarayı bırakmaları konusunda ikna etti.

İlçe ziyareti kapsamında, yapılacak olan hastane ve diğer kamu yatırımları için uygun bölgelerde ve kamuya ait şantiyelerde incelemelerde bulunan Vali Deniz, daha sonra Eminbey Köyü ilkokulunu ziyaret etti. Okul da görev yapan öğretmenlerle toplantı yapan Vali Deniz, girdiği dersliklerde öğrencilerle sohbet etti. Vali Deniz, ilçe de ki halk kütüphanesinde de incelemelerde bulundu.

Özel İdare tarafından çalışmalar yapılan gurup köy yollarını da inceleyen Vali Deniz, daha sonra ilçeden ayrıldı. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ardahan Valisi Posof'ta Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement