Arda: Türk Halkının Desteğini Bekliyorum - Son Dakika
Spor

Arda: Türk Halkının Desteğini Bekliyorum

UEFA Yılın 11'ine aday futbolcuların listesinde yer alan Arda Turan, Türk halkından destek beklediğini söyledi.

25.11.2014 20:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA Yılın 11'ine aday futbolcuların listesinde yer alan Arda Turan, NTV Spor'da Spor Merkezi'ne bağlanarak Özgür Buzbaş ve Ercan Taner'e, bu ödüle aday olmasını değerlendirdi.

"TÜRK HALKININ DESTEĞİNİ BEKLİYORUM"

Atletico Madrid formasıyla geçtiğimiz sezon La Liga şampiyonluğu yaşayan ve Şampiyonlar Ligi'nde final oynayan Arda Turan, UEFA Yılın 11'ine aday gösterilmesi hakkında, "Ben takım oyunuyla oynayan, takım oyununun önemli olduğunu anlatan bir oyuncuydum. Bunu da takımın başarısı olarak görüyorum. Takım arkadaşlarım ve Atletico Madrid camiasına teşekkür ediyorum. Onlar olmasaydı olmazdı. Hayatım boyunca hep hayalimdi bunları yapabilmek. Genç futbolcu kardeşlerimize örnek olabilmenin de güzel gururunu yaşıyorum. Daha fazla çalışıp daha iyi yerlere gelmek istiyorum. Türk halkının da desteğini bekliyorum" açıklamasını yaptı.

"ÜLKEM İÇİN GURUR DUYULACAK ŞEYLER"

Kariyerinde bulunduğu nokta hakkında da konuşan Arda, "Ben Atletico'nun zirve seviyesinde bir takım olduğunu düşünüyorum. 3-4 senedir kazanma oranı çok yüksek bir takımız. Burada olduğum için, bu takımın bir parçası olduğu için gurur duyuyorum. Sonuna kadar her top için savaşacağız. Çok güzel şeyler yaşıyorum. Ailem için, ülkem için gurur duyulacak şeyler olduğunu düşünüyorum. Aday olmak da önemli, daha fazla çalışacağım." dedi.

"O LİSTEDE OLMAK GURUR VERİCİ"

Arda Turan, adaylar ve şansı hakkında ise, "Geçen seneki Şampiyonlar Ligi ve lig performansıyla olabilecek birşey diye düşünüyorum. Önemli katkılarda bulunduk takım finale giderken. Olabilecek bir ödül diye düşünüyorum. İnşallah kısmet, hayırlısı. Biz her zaman sahada en iyisini yapmaya çalışacağız. İnternet oylaması olduğu için insanların kararına kalmış birşey. Yine de listede olmak da onur ve gurur verici" dedi.

"YAVAŞ YAVAŞ RİTMİMİZİ BULUYORUZ"

La Liga'da zirve yarışındaki son durum ve takım ritmi hakkında ise milli futbolcu, "Yavaş yavaş ritmimizi buluyoruz. Olabildiğimiz her yerde sonuna kadar gitmek istiyoruz. Büyük hayalleri, büyük başarıları telaffuz etmeyi sevmeyen bir takımız, o yüzden, zamanla göreceğiz diyelim. Şampiyonlar Ligi'ndeki Olympiakos maçından sonra ligdeki Deportivo maçına odaklanıp önümüze bakacağız" dedi.

Arda: Türk Halkının Desteğini Bekliyorum
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Arda: Türk Halkının Desteğini Bekliyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Herseyyalan: Helal olsun arda sen boyle oyna bizim zaten gururumuzsun.Gonlumuz senden yana.. 6 1 Yanıtla
  • kadir: desteklerimiz seninle 4 1 Yanıtla
  • Levo: Adamsınnnnn 4 1 Yanıtla
  • AYDIN: SAYIN ARDA TURAN, TÜRK MİLLETİ TÜRK HALKI DİYEBİLECEK CESUR İNSANLARDAN BİRİSİN SENİ KUTLARIM FUTBOLUNLA VE SENİNLE GURUR DUYUYORUZ. ANCAK BU SÖZÜN BİRİLERİNİ RAHATSIZ EDEBİLİR. MALUM ABDULLAH ÖCALANIN İTİBARINI DÜŞÜNMÜYORMUSUNUZ DİYEN DİYEBİLEN BİR BAŞBAKAN YARDIMCIMIZ VAR BU ÜLKEDE VE HALA İSTİFA ETMEDİ GÖREVİNİN BAŞINDA. 1 2 Yanıtla
  • bgm...: El konduğu halde gümrükten çalınan kansörejen madde içeren Ayakkabılar konusunda neden haber yapılmıyor? Gümrük bakanının acizliğini neden yaZmıyormusunuz??? 0 1 Yanıtla
  • Bursa Büyükşehir Belediyesi İlkokul Futbol Şenliği Sona Erdi
    16:33 Bursa Büyükşehir Belediyesi İlkokul Futbol Şenliği Sona Erdi

    Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin öğrencilere spor alışkanlığını kazandırmak amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile düzenlediği Büyükşehir Okul Spor Etkinlikleri'nde ilkokul futbol şenliği sona erdi. Üç merkez ilçeden 107 takım 1287 öğrenci kıyasıya mücadele etti.

  • Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç görevine devam edecek
    16:24 Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç görevine devam edecek

    Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Fatih Saraç ve Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, geçtiğimiz günlerde Kulüpler Birliği başkanlık görevinden istifa eden Ali Koç'un görevine devam edeceğini açıkladı. Ali Koç'un görevinin devamı için bazı kulüplere ulaşılamadığını dile getiren Yıldırım, "Ali Bey'in devamı için Trabzonspor, Galatasaray ve Rizespor'a ulaşılamadı" dedi.

  • Corendon Alanyaspor Futbolcuları Şehit Abdullah Ümit Sercan Anadolu Lisesi'nde Öğrencilerle Buluştu
    16:20 Corendon Alanyaspor Futbolcuları Şehit Abdullah Ümit Sercan Anadolu Lisesi'nde Öğrencilerle Buluştu

    Trendyol Süper Lig ekiplerinden Corendon Alanyaspor'un bazı futbolcuları, Şehit Abdullah Ümit Sercan Anadolu Lisesi'nde öğrencilerle bir araya geldi. Futbolcular, öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılandı ve onlarla söyleşi yaparak tavsiyelerde bulundu. Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, projenin amacının öğrencilere küçük yaşlardan itibaren Alanyaspor sevgisini aşılamak olduğunu belirtti.

  • ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı yenerek finale yükseldi
    16:17 ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı yenerek finale yükseldi

    ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off yarı final ikinci maçında ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı 91-64 yenerek seride 2-0 öne geçti ve finale yükseldi.

  • Van'da 8 Kulvarlı Atletizm Pisti Hizmete Açıldı
    16:11 Van'da 8 Kulvarlı Atletizm Pisti Hizmete Açıldı

    Van'ın İpekyolu Belediyesi tarafından yapılan 8 kulvarlı atletizm pisti törenle hizmete açıldı. Pistte birçok spor alanı ve 1000 kişilik tribün bulunuyor. Gençlerin spora teşvik edilmesi amaçlanıyor.

  • Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi 2023-2024 Sezonu Play-off Maç Programı Belli Oldu
    16:03 Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi 2023-2024 Sezonu Play-off Maç Programı Belli Oldu

    Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi 2023-2024 sezonu play-off etaplarının maç programı açıklandı. İstanbul takımlarının şampiyonluk için mücadele edeceği play-off etabında ilk karşılaşmalar 1 Nisan Pazartesi günü, rövanşları ise 4 Nisan Perşembe günü oynanacak. Maç programı ve statü hakkında detaylı bilgiler haberde yer alıyor.

  • Terme'de Termespor Sosyal Tesisleri Açıldı
    15:58 Terme'de Termespor Sosyal Tesisleri Açıldı

    Samsun'un Terme ilçesinde Termespor Sosyal Tesisleri'nin açılışı gerçekleştirildi. Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın yatırımlarıyla hayata geçen tesislere, Termespor'un efsane başkanı Hüseyin Kambur'un ismi verildi. Ayrıca Terme Makine Sanayi Ortak Kullanım Atölyesi'nin tanıtım programı da yapıldı.

  • Vize'de liseler arası kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi
    15:31 Vize'de liseler arası kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi

    Vize Kaymakamı Sedat Özdemir, Kütüphane Haftası kapsamında gerçekleştirilen yarışmaya katılan öğrencilere teşekkür ederek, kütüphanelerin bilgi kaynağı olduğunu vurguladı. Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

  • Taraftar boşuna sevmiyor! Quaresma Beşiktaş'taki hayalini kem küm etmeden söyledi
    15:26 Taraftar boşuna sevmiyor! Quaresma Beşiktaş'taki hayalini kem küm etmeden söyledi

    Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ricardo Quaresma, Beşiktaş'ta emekli olmak istediğini söyledi. Şu anda takımsız olan Quaresma, ''Kariyerimi, kendimi mutlu hissettiğim Porto, Beşiktaş veya Sporting'de bitirmek isterdim'' dedi.

  • Şuşa, İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti 2024 olarak seçildi
    15:23 Şuşa, İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti 2024 olarak seçildi

    İslam İşbirliği Gençlik Forumu (ICYF) ile Azerbaycan Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokolle, Azerbaycan'ın Şuşa şehri 2024 yılı için 'İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti' olarak belirlendi. Protokol kapsamında, bilim, kültür, spor, girişimcilik, eğitim gibi alanlarda çeşitli etkinlikler düzenlenecek ve Şuşa'nın mücadelesi dünya gençliğine tanıtılacak.


Advertisement