Arda Turan Yeni Sevgilisiyle İlk Kez Görüntülendi - Son Dakika
Spor

Arda Turan Yeni Sevgilisiyle İlk Kez Görüntülendi

Arda Turan Yeni Sevgilisiyle İlk Kez Görüntülendi

Aslıhan Doğan'la baş başa yemek yiyen ve birlikte görüntü vermemek için plan yapan Arda Turan, kırmızı ışıkta yakayı ele verdi.

29.05.2015 08:55  Güncelleme: 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinem Kobal'la evliliğin eşiğinden dönen Arda Turan, mart ayında görüntülendiği ve aşk yaşadığı iddialarını yalanladığı Aslıhan Doğan'la önceki gün Nusr-et Steak House'ta yemek yedi.

ARKA KAPIDAN YOLLADI

Mekana arka kapıdan giren ve içeride iki saat kalan futbolcu, kapıda muhabirlerin beklediğini öğrenince, Doğan'ı, yardımcısı eşliğinde arka kapıdan başka bir otomobille yolladı. 10 dakika sonra çıkış kapısında görülen Turan, kendi aracına binerek uzaklaştı.

YAKALANINCA TEBESSÜM ETTİ

Doğan'ı 500 metre ileride beklemeye başlayan milli yıldız, otomobilini kenara park edip, yardımcısını bekledi. Beş dakika sonra diğer otomobilden inen Doğan, Turan'ın kullandığı araca bindi. Birlikte fotoğraflarının çekilmemesi için kaçış planı hazırlayan çift, kırmızı ışığa yakalanınca, görüntülenmekten kurtulamadı. Turan, durumdan rahatsız olsa da objektiflere tebessüm etmekten kendini alamadı.






GÜLEREK POZ VERDİLER

Arda Turan, Aslıhan Doğan ile dün gece de Soho'dan çıkarken görüntülendi. Sık sık aşk iddialarıyla gündeme gelen ikili mekan çıkışı objektiflere gülerek poz verdi. Doğan ile birlikte kendi aracına binip Ulus Sunset'in yolunu tutan Turan, geceyi Reina'da sonlandırdı. Soho'dan çıkarken görüntülendi.



Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Arda Turan Yeni Sevgilisiyle İlk Kez Görüntülendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • muhsin: bir insanin kafasi vucudundan buyuk olabilirmi 14 0 Yanıtla
  • SABRİ DARIOĞLU: ZATEN BU FUTBOLCULARIN DERDİ KARI KIZ.BİZ ENAYİLER BİRTANE BULAMAZKEN YEDİRDİĞİMİZ PARACIKLARIMIZLA BU DÜNYANIN SEFASINI SÜRÜYORLAR. ÖBÜR TARAFTA DA CEFASINI. 12 1 Yanıtla
  • Mit....: Bence kiz gonlunu ardaya değil paraya kaptirmis 9 2 Yanıtla
  • pompacı: Ekmek kaç para sorsanız bilmezler çunku onlar havyar yerler 8 2 Yanıtla
  • Mit....: Yav arda bi git yaaaaaa hep kari kiz biraz ulke meselelerine don 7 3 Yanıtla
  • aslı: tipsiz sey 6 4 Yanıtla
  • SABRİ DARIOĞLU: BU FUTBOL AŞKI YÜZÜNDEN EVLENEMEDİM YAŞIM OLDU 25.TONLARCA PARA SAYDIM FUTBOLA BENİM PARAMLA SEFA SÜRÜYORLAR AH EŞEK KAFAM AH 9 0 Yanıtla
  • reyıs: Soytarı 5 4 Yanıtla
  • Hmmmm: Nefret ediyorum senden ardaaaaaaa 4 5 Yanıtla
  • m.akif: 30 - Resulüm Mümin erkeklere, gözlerini harama dikmemelerini, ırzlarını da korumalarını söyle. Çünkü bu, kendileri için daha temiz bir davranıştır. Şüphesiz Allah, onların yapmakta olduklarından haberdardır. 31 - Mümin kadınlara da söyle: Gözlerini harama bakmaktan korusunlar namus ve iffetlerini esirgesinler. Görünen kısımları müstesna olmak üzere, zinetlerini teşhir etmesinler. Baş örtülerini, yakalarının üzerine kadar örtsünler.NUR SURESİ 7 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Basın Toplantısı Gerçekleştirildi
    16:15 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Basın Toplantısı Gerçekleştirildi

    Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun basın toplantısı, Antalya'da gerçekleştirildi. Dünyaca ünlü bisikletçilere ev sahipliği yapacak organizasyonda 14 ülkeden 25 takım, 175 bisikletçi pedal çevirecek. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın destekleriyle Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, 59. yılında 21-28 Nisan 2024 tarihleri arasında düzenlenecek.

  • 1969 Bilecik Spor Kulübü Çeşme Belediyespor maçına hazır
    16:15 1969 Bilecik Spor Kulübü Çeşme Belediyespor maçına hazır

    1969 Bilecik Spor Kulübü, yarın oynayacağı Çeşme Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamlayarak, maç saatini beklemeye başladı. Kırmızı Şimşekler'de hedef 3 puan olurken, sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

  • Edirne'de okullar arası bisiklet yol yarışı düzenlendi
    16:09 Edirne'de okullar arası bisiklet yol yarışı düzenlendi

    Edirne'de yapılan okullar arası bisiklet yol yarışına minikler, küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde 45 öğrenci katıldı. Yarışta öğrenciler büyük bir rekabet içinde mücadele etti. Yarışlarda Bisiklet Federasyonuna bağlı 5 hakem görev yaptı ve güvenlik önlemleri alındı. Yarışlar başarılı bir şekilde sonuçlandı ve dereceye giren öğrencilere sertifika, madalya ve kupa verildi.

  • 2024 Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu başlıyor
    16:09 2024 Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu başlıyor

    Yarın Antalya'da başlayacak 2024 Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (TUR 2024) tanıtım toplantısı yapıldı.

  • Sivas'ta düzenlenen Cenk İldem U15 Erkekler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası sona erdi
    15:56 Sivas'ta düzenlenen Cenk İldem U15 Erkekler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası sona erdi

    Sivas'ta gerçekleştirilen Cenk İldem U15 Erkekler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası, final müsabakalarının ardından tamamlandı. Sakarya Hendek Olimpik Spor Kulübü takım halinde Türkiye şampiyonu olurken, Denizli GSK ikinci, Samsun Kavak Şampiyonlar Spor Kulübü üçüncü sırada yer aldı. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, Sivas Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Aytaç Keklik, Güreş Federasyonu yetkilileri ve antrenörler takdim etti.

  • Görele Belediyespor, Aksaray Belediyespor'u 39-28 mağlup etti
    15:55 Görele Belediyespor, Aksaray Belediyespor'u 39-28 mağlup etti

    Hentbol Kadınlar Süper Lig'in 21. hafta mücadelesinde Görele Belediyespor, deplasmanda Aksaray Belediyespor'u 39-28 mağlup etti. İlk yarıyı 21-16 önde tamamlayan Görele Belediyespor, ikinci yarıda da üstün oyununu sürdürerek karşılaşmayı 39-28 kazandı.

  • Bandırmaspor ve Tuzlaspor Berabere Kaldı
    15:55 Bandırmaspor ve Tuzlaspor Berabere Kaldı

    Trendyol 1. Lig'in 31. haftasında Bandırmaspor, evinde Tuzlaspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçta Doğan Can Davas ve William Togui'nin attığı gollerle skor eşitlendi.

  • İskilip Kaymakamı Ramazan Polat, lise öğrencileriyle futbol oynadı
    15:50 İskilip Kaymakamı Ramazan Polat, lise öğrencileriyle futbol oynadı

    İskilip Kaymakamı Ramazan Polat, Akşemseddin Anadolu Lisesi Pansiyonu'nda kalan öğrencilerle futbol maçı yaptı. Maçta İskilipspor Teknik Direktörü Galip Gül de yer aldı. Gül, öğrencilerin keyifli bir gün geçirdiğini belirterek Polat'a teşekkür etti.

  • EMS Yapı Sivasspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürüyor
    15:49 EMS Yapı Sivasspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürüyor

    EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Bülent Uygun, basın mensuplarına yaptığı açıklamada hedeflerinin UEFA Avrupa Kupası'na katılmak olduğunu belirtti. Uygun ayrıca hakemlerin profesyonel olmasını ve adaletli bir şekilde maç yönetmelerini istedi. Taraftarları da maça davet eden Uygun, tribünlerin dolmasını ve coşkuyu birlikte yaşamayı umduklarını söyledi. Antrenmanda sakatlığı bulunan Azizbek Turgunboev ayrı çalışmalarına devam etti.


Advertisement