Arda Turan Yeni Ferrarisiyle Hız Yaptı Plakasını Düşürdü - Son Dakika
Spor

Arda Turan Yeni Ferrarisiyle Hız Yaptı Plakasını Düşürdü

Arda Turan Yeni Ferrarisiyle Hız Yaptı Plakasını Düşürdü

Yaklaşık 700 bin Euro (2 Milyon TL) değerindeki 2015 Ferrari The 12 Berlinetta'sıyla hız yapan Arda Turan, aracının plakasını düşürdü.

25.05.2015 09:16  Güncelleme: 09:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanya'nın Atlético Madrid takımında forma giyen Arda Turan, La Liga'da sezonun bitmesinin ardından soluğu İstanbul'da aldı.

YENİ OYUNCAĞIYLA GÖRÜNTÜLENDİ

Galatasaray'ın Beşiktaş'ı 2-0 mağlup ettiği maçı tribünden izleyen Arda Turan, önceki akşam İstanbul Four Seasons Otel'deki bir düğünden çıkarken yeni otomobiliyle objektiflere takıldı.

HIZ YAPTI PLAKASINI DÜŞÜRDÜ

Yaklaşık 700 bin Euro (2 Milyon TL) değerindeki 2015 Ferrari The 12 Berlinetta'sıyla hız yapan Turan, plakasını düşürdü. Öte yandan yıldız futbolcu, plakasının neden aracın arka koltuğunda olduğu sorusunu gülümseyerek yanıtsız bıraktı.

İŞTE ARDA TURAN VE YENİ ARABASI







Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Arda Turan Yeni Ferrarisiyle Hız Yaptı Plakasını Düşürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Sezo: Isci gece gündüz calisir evini zor gecindirir bunlar bi top oynuyor milyonlari götürüyorlar 8 1 Yanıtla
  • Hakan: Nekadar cahil yorumlar var, kafanisi calistirsaydinizda sizde oynasaydiniz avrupada. Kiskanmayin ardayi hak ediyor. 4 4 Yanıtla
  • hüso: adam 90 dk oyun oynuyor ferrari sahibi oluyor..! işçilerimiz maalesef koşturuyor sabahın köründe kafayı yiyor şahin sahibi bile olamıyor ! işte türkiyenin adaleti ! 3 4 Yanıtla
  • Hakan: Emrede volkanda fener gibi bir ezik takimda oynayarak biniyor, onlara bi yorum yapmiyorsunuz 4 1 Yanıtla
  • HER ŞEY VATAN / MILLET ICIN: Boş haber usta 4 0 Yanıtla
  • ası: bunları bana adam veya futbolcu diye konuşuyorlarya hayret ediyorum şımarıklıktan başka birşey deyil dan galaklık ulan okadar aç insan varken sen ise zevkine düşkünlüğünü gündeme getiriyosun maliye bakanı mehmet şimşek böylelerin peşine düşmüyor fıtboldan aldığın paranın kadevesini verde ondan sonra garibanın gönlünü al münafık herif 2 2 Yanıtla
  • zzzzzzzzz: CALMIYOR CIRPMIYOR AKP HAKKIYLA KAZANIYOR...BIZEDE HELAL OLSUN DEMEK DUSER 1 2 Yanıtla
  • sefine: Şaşıracak veya eleştşrecek bir durum değil.Ülkemizde ve benzer diyarlarda ,kapitalizm,futbolu güzel kadınlara ve pahalı arabala binmenin yolu olarak göstermiştir. 2 1 Yanıtla
  • yalaka: Eee arda efendi ne ala guzel dunyani mamur etti allah cc ya ahiretin biraz dusun niceleri geldi gecti magrur olma 0 2 Yanıtla
  • hasan: Gule gule kullansin hatasiz belasiz. insallah allah bizlerede nasip eder bunun kadar olmasada.. 2 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Mersin'de Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası düzenlenecek
    11:23 Mersin'de Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası düzenlenecek

    Mersin'in merkez Yenişehir ilçesinde düzenlenecek olan Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası'nda 380 sporcu madalya mücadelesi verecek. Organizasyon öncesi yapılan hazırlıklar tamamlandı ve parkurlar belirlendi. Sporcular denize girip kulaç atacak, bisiklet sürüp koşacaklar. Dünya Paratriatlon Kupası'nda yarışacak olan sporcular Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na kota almak için puan toplayacaklar. Ayrıca, organizasyon kapsamında triatlon ulusal yarışları da gerçekleştirilecek. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, organizasyonda dünyanın en iyi paratriatletlerinin ve gelecek vaat eden genç sporcularının ter dökeceğini belirtti ve triatlonun ilçede gelişmesi için önemli turnuvalar düzenlediklerini söyledi. Özyiğit, sporcuların Mersin'in güzelliklerini de keşfedeceğini ve hedeflerinin Avrupa ve dünya şampiyonları çıkarmak olduğunu ifade etti.

  • Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü Gözlemciye Tepki Gösterdi
    11:01 Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü Gözlemciye Tepki Gösterdi

    Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Ligi'nde mücadele eden Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü, geçtiğimiz hafta oynanan ve yarıda kalan maçın gözlemcisine ateş püskürerek, 'Gözlemci mi, kabadayı mı belli değil' açıklaması yaptı.

  • Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor
    10:45 Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor

    Okul Sporları Yarışmaları kapsamında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Denizli'de yapılacak. 16 erkek takımı ve 15 kız takımı yarı final bileti için mücadele edecek. Yarışmaların açılış seremonisi 22 Nisan Pazartesi günü gerçekleşecek.

  • Denizli'de Kriket T-20 Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası Başlıyor
    10:14 Denizli'de Kriket T-20 Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası Başlıyor

    Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu faaliyet takviminde yer alan Kriket T-20 Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası 22-26 Nisan tarihleri arasında Denizli'de yapılacak. Şampiyonada 8 ilden 13 takım mücadele edecek.


Advertisement