Arda Turan'dan Mehmet Demirkol'a: Bazı Gazeteciler de Üst Seviyelere Çıksın - Son Dakika
Spor

Arda Turan'dan Mehmet Demirkol'a: Bazı Gazeteciler de Üst Seviyelere Çıksın

Milli futbolcu, Ay-Yıldızlı ekibin Çek Cumhuriyeti'ni kaos futboluyla yendiğini ifade eden Mehmet Demirkol için "Bazı gazetecilerin de üst seviyelere çıkması lazım." dedi.

13.10.2015 09:23  Güncelleme: 09:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arda Turan, İzlanda maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlarken Milli Takım'ın kaos futboluyla Çek Cumhuriyeti'ni yendiğini ifade eden Mehmet Demirkol'a göndermede bulundu.

"BAZI GAZETECİLER DE ÜST SEVİYEYE ÇIKSIN"

Yıldız oyuncu, Çek Cumhuriyeti maçı sonrası milli takımın ne oynadığını bilmeden 'kaos futbolu' ile kazandığını söyleyen gazeteci Mehmet Demirkol'a sert yanıt verdi. İsim vermeden Mehmet Demirkol'a göndermede bulunan Arda,"Heyecanından dolayı uyuyamayan, yemek yiyemiyen bir çok yıldız oyuncu biliyorum. Benim hesap vermem biri var o da gerekirse Fatih hocamdır. Kendi milli duygularımı öne çıkartan bir mesaj verdim ben orada. Üst seviyelere çıkmamız lazım ama gazeteci arkadaşlarımızın Çek Cumhuriyeti maçını kazandık 'etkisizdiler' diye yorumlar çıkıyor. 3-5 kişiyi geçip, top kaybetmeden 10-15 şut çekemezsiniz. Sizler bizi nasıl eleştiriyorsanız bizleri siz de bu eleştirilere açık olun. Son 6 maçı boğazımızda oynuyoruz. Bizler saygıyı hak ediyoruz. Umarım direkt gideceğiz olmazsa play-off oynayarak gideceğiz inşallah…" dedi.

Arda Turan\'dan Mehmet Demirkol\'a: Bazı Gazeteciler de Üst Seviyelere Çıksın

Son Dakika Spor Arda Turan'dan Mehmet Demirkol'a: Bazı Gazeteciler de Üst Seviyelere Çıksın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Huzur islamda: Namaz kilyor cumhurbaskanimiz. Hamdolsun kuluyuz. Kefenimizi giydik 1 33 Yanıtla
  • voyacir 1: Play of oynamadan direk gittiğimiz bir dunya kupası veya avrupa Kupası varmı .demirkol cok dogru söylüyor 12 3 Yanıtla
  • abcç: bizdeki medyacılar hemen hepsi mahalle dedikoducusu! vır vır vırrrr... 2 9 Yanıtla

Advertisement