Arap Kanalları, Müslüman Olan Güzelin Peşine Düştü - Son Dakika
Dünya

Arap Kanalları, Müslüman Olan Güzelin Peşine Düştü

Rossy Sofi, müslüman olduktan sonra Arap ülkelerinden çok ilgi gördüğünü ve bir televizyonun daveti üzerine yakın bir gelecekte Lübnan'a gideceğini söyledi.

02.09.2015 14:30  Güncelleme: 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Müslüman olduğunu söyleyen ve "Dünya Müslüman Güzeli" olarak tanınan Rossy Sofi, verdiği karara bağlı kalacağını ifade etti.

HİÇBİR DİNE İNANMIYORMUŞ

Rossy Sofi, Hristiyan bir aileden dünyaya geldiğini belirterek yıllar boyunca hiçbir dine inanmadığını ve kimliğine "ateist" ifadesini eklettiğini belirtti.

"İSLAM'IN NE KADAR GÜZEL DİN OLDUĞUNU YENİ GÖRDÜM"

Bazı arkadaşlarının İslam diniyle tanışmasına vesile olduğunu anlatan Rossy Sofi, "İslam'ın ne kadar güzel bir din olduğunu şimdi görüyorum. Bu nedenle Müslüman olmaya karar verdim." dedi.

ÇEVRESİ BU KARARI HOŞ KARŞILAMAMIŞ

İngiltere'de yaşayan Rossy, bu kararın çevresi tarafından hoş karşılanmadığını söyledi. Rossy Sofi, Arap ülkelerinden çok ilgi gördüğünü ve bir televizyonun daveti üzerine yakın bir gelecekte Lübnan'a gideceğini söyledi.

Arap Kanalları, Müslüman Olan Güzelin Peşine Düştü

Son Dakika Dünya Arap Kanalları, Müslüman Olan Güzelin Peşine Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (60)

  • uMut G: insanın islamı seçmesi için gerizekalı olması lazım 11 135 Yanıtla
  • ekrem: En büyük İslam düşmanları cahil müslümanlar kitaplarını okumazlar dinden ahkam keserler her haltı yerler bakasının aybını araştırırlar.kadın avrupalı ve islamı seçmiş.Siz de hem ahkam kesip hemde güzelliğinin kritiğini yapıyorsunuz.aklınız fikriniz belden aşağıda sonra dış düşmanlar var diye bağırın.düşmanınız nefsiniz bu kız din kardeşiniz ayıp haya edep nerde namazda yok sizde camiler boş sabah namazını koca camide imam dahil yedi kişi kıldık .hani bu ülkenin%99 u müslümandı yalan yalan yalannn 76 0 Yanıtla
  • asil kürt: HALLA HALLA MÜSLÜMAN DEMEK HE.... YA SİZ MÜSLÜMANLIĞI NERENİZDEN ÖĞRENDİNİZ ACI AMA GERÇEK BUNA KAFİR DEMEYEN VALLAHİ KENDİSİ KAFİR OLUR BU OLSA OLSA FA.....E DEN BAŞKA BİR ŞEY DEYİLDİR 38 12 Yanıtla
  • ...: Kizlar... kiskanmayin 40 2 Yanıtla
  • 1000 göl: aman fakirin arkasından koşmayin... arapları sikip sikip çöpe atacan 11 20 Yanıtla
  • 08: Gözler lens ve bir ton boya onları eşşeğe sür aygır olmazssa ne oliyim 25 2 Yanıtla
  • yul: Git git gorursun musluman dinini 7 20 Yanıtla
  • abdurrahman: mesele arap ve güzellik meselesi degil mesele müslüman olma meselesi kız okumuş araştırmış müslümanlığı tercih etmiş gerçek dini islam dinini tercih etmiş buna sevinmeniz lazım bide doğuştan müslüman oldugunuz için elhamdulillah demeniz lazım bence 25 1 Yanıtla
  • muhammed mustafa allaha özlem: yaşasın islam dinimiz 20 2 Yanıtla
  • arzum: ne güzeli ben onu sekize katlarım benim yanımda halt yer 16 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement