Araçlar Kafa Kafaya Çarpıştı: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Araçlar Kafa Kafaya Çarpıştı: 1 Ölü, 3 Yaralı

Sakarya’da iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

11.12.2014 23:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edinilen bilgiye göre, Adapazarı istikametinden Akyazı istikametine seyir halinde olan Yaşar Akgün idaresindeki 54 B 9124 plakalı otomobil, Akyazı ilçesi Vakıf Otoban köprüsünü geçtikten sonra hatalı sollama yaparak karşı yönden gelen Ali Göktepe idaresindeki 54 DN 142 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonrası 54 B 9124 plakalı araç içerisinde bulunan sürücü Yaşar Aygün, yolcu olarak bulunan Önder Ülkü ve 54 DN 142 plakalı otomobil içerisinde bulunan sürücüsü Ali Göktepe ve yolcu olarak bulunan Fazlı Türker (32) yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

Olay yerine kısa sürede gelen ambulans yaralılara ilk müdahaleyi yaparken, Fazlı Türker (32) 112 ekiplerinin tüm müdahalelerine cevap vermeyerek hayatını kaybetti. Üzücü kaza sonrası hayatını kaybeden Fazlı Türker Akyazı Sanayi Sitesinde esnaflık yaptığı öğrenildi. Akyazı İlçe Emniyeti ve Akyazı İlçe Jandarması olay yerinde gerekli önlemleri alarak çalışma başlattı. Adapazarı istikameti ulaşıma bir süre kapanan yol Sakarya Büyükşehir Akyazı İtfaiye gurubunun temizlik çalışması sonucu yol ulaşıma açıldı. 

NURİ KURU 

Araçlar Kafa Kafaya Çarpıştı: 1 Ölü, 3 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Araçlar Kafa Kafaya Çarpıştı: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Uşak'ta Fırtına: Ev ve Ahırların Çatısı Zarar Gördü
    16:43 Uşak'ta Fırtına: Ev ve Ahırların Çatısı Zarar Gördü

    Uşak'ta sabah saatlerinden itibaren etkili olan fırtına nedeniyle Sivaslı ilçesi Cinoğlu köyü ile merkeze bağlı Fakılı köyünde evlerin çatısı uçtu. Eşme ilçesi Elvanlar Mahallesi'nde iki ahırın çatısı ile Banaz ilçesi Ulupınar köyünde de bir evin çatısı fırtına nedeniyle zarar gördü. Olaylarda can kaybı ya da yaralanma olmadığı belirtildi.

  • Bandırmaspor ve Tuzlaspor Teknik Direktörleri Maç Sonrası Açıklamalarda Bulundu
    16:39 Bandırmaspor ve Tuzlaspor Teknik Direktörleri Maç Sonrası Açıklamalarda Bulundu

    Trendyol 1. Lig'in 31. haftasında Bandırmaspor ile Tuzlaspor arasında oynanan maçın ardından iki takımın teknik direktörleri basın toplantısında konuştu. Bandırmaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, hedeflerinden sapmadıklarını ve süper lige çıkmak istediklerini belirtirken, Tuzlaspor Kaleci Antrenörü Mazhar Sevgi ise oyuncularının iyi mücadele ettiğini ve daha fazla gol atabileceklerini ifade etti.

  • Denizli'de 2 bin 420 rakımlı Bozdağ'da kar etkili oldu
    16:38 Denizli'de 2 bin 420 rakımlı Bozdağ'da kar etkili oldu

    Denizli Kayak Merkezi'nin bulunduğu Tavas ilçesine bağlı Nikfer Mahallesi'ndeki 2 bin 420 rakımlı Bozdağ'da öğle saatlerinde kar yağışı başladı. Karla birlikte Bozdağ beyaza büründü ve bazı vatandaşlar kar görmek için bölgeye gelerek fotoğraf çektirdi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas lideri Haniye ile görüştü
    16:35 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas lideri Haniye ile görüştü

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye ile Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde bir araya geldi. Görüşmede, İsrail’in Gazze’ye yönelik başlattığı saldırıların ele alındığı öğrenildi.


Advertisement